ca

Per què Otomedic


Som un equip de professionals proactiu i competent amb un gran poder d’adaptació. La nostra professionalitat i personalitat ens permet oferir més d’una solució per donar resposta a les necessitats quirúrgiques i assistencials dels nostres col·laboradors. El nostre objectiu és proporcionar les millors solucions als professionals mèdics perquè tractin millor als seus pacients.

David Falguera, CEO d’Otomedic, en les instal·lacions de l’empresa situades a Horta-Guinardó.

Otomedic

La història d’un compromís amb la cirurgia


La nostra empresa va néixer a Barcelona l’any 1992. El seu fundador, en Francesc Falguera, va introduir-nos dins el sector hospitalari català, posicionant-nos com a empresa de comercialització i distribució de productes especialitzats en otorrinolaringologia.

Cinc anys després, el seu fill David Falguera assumeix la direcció general de l’empresa. És en aquest moment quan assumim la distribució en exclusiva de productes específics d’otorrinolaringologia a Catalunya.

A mesura que passen els anys, augmentem vendes i serveis, consolidant-nos en el mercat gràcies a un equip humà excepcional. La nostra capacitat d’adaptació a les noves exigències del sector es tradueix en l’ampliació de la nostra àrea d’influència, assumint també l’exclusivitat a Andorra.

L’expansió de la nostra activitat no ha estat només en l’àmbit geogràfic, sinó també en l’àmbit professional, amb l’ampliació de nous serveis hospitalaris. 

Ens hem convertit en una empresa multisectorial, augmentant productes, serveis i equipaments especialitzats en altres unitats, com la Cirurgia General, la Maxil·lofacial, la Neurocirurgia, o la Plàstica entre d’altres.

Sense dubte, el nostre valor més important és la nostra personalitat. A Otomedic sabem escoltar i atendre, de manera individualitzada i personal, les necessitats dels nostres clients. 

Aquesta personalitat està estretament lligada al creixement personal i professional que ha viscut Otomedic al llarg dels anys. Una evolució marcada per l’experiència, la constància i el suport dels nostres clients. La nostra evolució també s’ha plasmat gràficament a la nostra imatge corporativa.

El nostre logotip ha patit diferents modificacions fins a arribar a la versió actual. Una imatge cuidada i moderna que reflecteix els nostres valors principals: personalitat, singularitat, professionalitat i passió.

Year Established
Products
Team Size
Clients
Les nostres marques

Representem les millors marques


Treballem amb les marques més prestigioses del món per oferir la millor tecnologia quirúrgica. Els nostres productes i serveis només tenen una finalitat, la de millorar el rendiment de les intervencions mèdiques.

“Otomedic és fruit d’una feina excel·lent i un esforç extraordinari. El vostre equip o, millor dit, la vostra família és un exemple d’implicació”

José Ortega, Director Divisió ORL i Neurocirurgia d'OLYMPUS
Year Established
Products
Team Size
Clients

Passió

La nostra personalitat és apassionada, comprensiva i enginyosa. Això ens permet dissenyar fórmules competitives i adients als recursos econòmics dels nostres clients. La nostra proactivitat ens permet oferir més d’una solució o proposta a les necessitats mèdiques dels facultatius. I la nostra singularitat i lleialtat als nostres principis  són reconegudes positivament pels nostres usuaris. Si no som la millor de les opcions, invertim temps i esforços en esbrinar per què.

Visió

Fa més de 25 anys que oferim un servei únic dins el sector de la comercialització, distribució i lloguer de productes i aparatologia mèdica. La qualitat del nostre servei, l’ampli coneixement que tenim del mercat i, sobretot, el nostre compromís amb els nostres col·laboradors, fan que empreses líders en el sector confiïn en Otomedic per distribuir, en exclusivitat, els seus productes dins les nostres àrees d’influència.

Professionalitat

El nostre repte és fer més i millor. Ser millors persones i millors professionals. Som molt exigents amb nosaltres mateixos i per això volem créixer i intervenir en més especialitats mèdiques. La nostra gran experiència, el producte premium que oferim i la nostra manera de treballar, ens dona un valor afegit que pocs professionals del sector poden oferir. Per a nosaltres, l’èxit és allò que encara no hem aconseguit.

Especialitats mèdiques
ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.