ca

Especialitats mèdiques


A Otomedic col·laborem amb professionals de diferents especialitats medicoquirúrgiques, facilitant i millorant les intervencions quirúrgiques. Proporcionem l’accés a noves tecnologies que ofereixen, als equips mèdics, una informació visual més precisa i acurada gràcies a la darrera tecnologia 4K i 3D, obtenint una imatge d’alta qualitat.

Especialitats mèdiques

Tecnologia especialitzada per millorar el rendiment quirúrgic


Ortorrinolaringologia

Dins d’aquesta especialitat mèdico-quirúrgica, oferim un servei integral que engloba absolutament totes les subespecialitats, com són la rinologia, l’endoscòpia nasal, la laringologia, l’audiologia, l’otoneurologia i els vessants pediàtrics i oncològics. Una assistència global que comença amb l’equip de consulta i conclou amb les eines més capdavanteres en l’àmbit tecnològic dins de quiròfan.

Cirurgia general

Englobem el conjunt de tècniques de monitoratge intraoperatori (MIO) utilitzades per avaluar la integritat funcional del sistema nerviós durant una intervenció de cirurgia general. Aquest monitoratge intraoperatori (MIO) utilitzat com a solució quirúrgica, detecta i quantifica, de manera objectiva i immediata, els possibles canvis funcionals a les estructures neurològiques. D’aquesta manera disminueix el risc de patir un mal neurològic irreversible.

Maxil·lofacial

Específicament per a l’especialitat  de maxil·lofacial, oferim solucions relacionades amb el monitoratge intraoperatori (MIO). Una assistència quirúrgica vital per detectar i quantificar les possibles alteracions de les estructures neurològiques durant les intervencions quirúrgiques. Treballem, principalment, per millorar el rendiment d’intervencions relacionades amb la cirurgia mandibular i la parotidectomia.

Neurocirurgia

Per afrontar  operacions de microcirurgia com són les intervencions quirúrgiques de neurocirurgia, oferim sistemes de visualització 4K i 3D que optimitzen la informació visual durant la intervenció. Una cirurgia amb una millor imatge que augmenta la informació i amplia la perspectiva durant la presa de decisions dins el quiròfan. 

Traumatologia

Aportem a les intervencions de traumatologia els darrers avantatges en l’àmbit tecnològic. Gràcies a les solucions d’imatge quirúrgica dins el quiròfan, oferim als traumatòlegs la possibilitat de visualitzar, amb màxima precisió, detalls anatòmics, límits de teixits, vasos sanguinis o lesions difícils d’identificar.

Plàstica

Els equipaments tecnològics que oferim dins la cirurgia plàstica estan relacionats amb l’obtenció d’imatges d’alta precisió. Aquesta visualització d’alta qualitat proporciona tot els detalls anatòmics i d’estructura de teixit necessaris per millorar el rendiment de les intervencions plàstiques. Aquestes solucions intel·ligents aporten beneficis ergonòmics a l’equip mèdic, així com un augment de l’eficàcia quirúrgica.

Year Established
Products
Team Size
Clients

“Feu fàcil allò que és difícil”

Dr. Jacinto García, Cap del Servei ORL, H. Del Mar

Servei tècnic

Treballem exclusivament amb els serveis tècnics oficials, gestionant qualsevol reparació o incidència exigint el màxim compromís als nostres proveïdors. Un servei immediat i responsable que inclou equips de substitució, sempre que sigui possible.

Servei assistencial

Som una extensió dels serveis oficials dels nostres proveïdors, els quals ens proporcionen les eines necessàries per oferir una prestació assistencial integral i de caràcter urgent. El nostre assessorament expert inclou demostracions i tutories de productes.

Servei quirúrgic

Amb l’objectiu de maximitzar el rendiment de les solucions quirúrgiques més innovadores, Otomedic garanteix la presència física d’un dels seus professionals tècnics durant les intervencions quirúrgiques que així ho requereixin.

Postvenda

Oferim un servei postvenda excepcional, amb una impecable atenció als nostres col·laboradors.  Treballem per garantir el màxim rendiment de les solucions quirúrgiques contractades, més enllà d’un servei tècnic competitiu i de qualitat.

Notícies i novetats
ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.