ca

Otomedic ha proporcionat un colposcopi digital Lutech LT-300 HD al centre de ginecologia i obstetrícia CCG Manresa, ubicat al centre de la capital de la comarca del Bages. La Dra. Núria Pons, conjuntament amb la resta de l’equip mèdic present a la clínica, ha dipositat la seva confiança en Otomedic per incorporar la videocolposcòpia digital d’última generació en les seves instal·lacions.

Gràcies a aquesta nova tecnologia és possible realitzar diagnòstics més precisos, tant de la malaltia com del seu posterior tractament, si fos necessari. La videocolposcòpia és un mètode molt superior per a fer exàmens cervicals sensibles i assegurar unes imatges més clares, en un temps més reduït que amb els colposcopis òptics.

Aquesta adquisició s’ha materialitzat durant el mes de gener, coincidint amb el mes de la conscienciació sobre el càncer de coll uterí. La detecció d’aquestes i altres malalties relacionades amb la salut de la dona està estretament relacionada amb els exàmens cervicals. Està comprovat que el fet de permetre a la pacient veure l’exploració en un monitor a través del Lutech LT-HD fa que augmentin les visites de seguiment, permetent a la pacient prendre una major consciència i control sobre la seva salut.

Principals avantatges del colposcopi digital Lutech:

Precisió:
Proporciona una imatge molt nítida, fent que els diagnòstics siguin més precisos i
s’aconsegueixi una atenció de seguiment més precisa si fos necessari.

Portabilitat:
El colposcopi digital modern és més compacte i portàtil. Es pot transportar fàcilment d’una sala d’exploració a una altra i es poden emmagatzemar sense problemes.

Flux de treball digital fluid:
Amb els colposcopis digitals, és clau la integració dels registres mèdics electrònics (EMR): les imatges es pengen en els fitxers de la pacient, la qual cosa agilitza el procés i posa les dades a la disposició de diversos metges simultàniament.

• Temps d’examen més ràpids:
Els vídeocolposcopis digitals permeten estalviar una quantitat extraordinària de temps en comparació amb les tecnologies més antigues, a vegades fins a un 50%. Des de la configuració i l’examen cervical fins a la càrrega d’imatges i el magatzematge de la unitat, el temps transcorregut de principi a
fi es redueix considerablement.

Característiques destacades dels colposcopis Lutech:

Els colposcopis de vídeo digital de la sèrie Lutech LT-300 compten amb moltes funcions ergonòmiques i d’imatge dissenyades per a ser fàcils d’aprendre i d’utilitzar per a maximitzar la quantitat d’imatges, millorar el procés d’examen, incrementar el flux de treball i reduir la durada de l’examen per a beneficiar tant a la pacient com a l’examinador. Això inclou:

• Càmera i imatge: Els colposcopis LT-300 inclouen càmeres d’alta definició i d’última generació per a obtenir unes imatges nítides i un enfocament precís.

• Dues files de llums LED fredes, dissenyades per capturar el color real dels teixits i aconseguir diagnòstics més precisos.

• Un filtre verd progressiu que facilita la visualització dels vasos sanguinis.

• Ampliació òptica 0 a 30, amb un nivell d’augment addicional de 120 per a garantir una imatge nítida en cada examen.

• L’enfocament automàtic per a exàmens ràpids sense perdre temps, enfocant i desenfocant per a aconseguir imatges precises.

• El software senzill de captura d’imatges emmagatzema les imatges i vídeos en l’ordinador mitjançant un pedal, alliberant així les mans de l’examinador. Per això, la càrrega és senzilla i s’assegura l’accés de diversos metges.

• Les imatges es poden guardar en el gràfic de la pacient com a arxius jpeg. Ara, els metges poden accedir fàcilment a les imatges digitals i poden compartir-les amb els seus companys. Una gran millora respecte als colposcopis òptics.

• Ergonomia i disseny. Els colposcopis de la sèrie Lutech LT-300 permeten que els examinadors puguin estar còmodes i asseguts mentre utilitzen el dispositiu: sense haver d’ajupir-se ni per a mirar les lents, ni passar temps addicional enfocant. A més, estan dissenyats per a facilitar l’ús i per a permetre als examinadors mantenir més distància entre ells i les pacients.

• Hi ha dues opcions de suport disponibles, segons l’espai o les necessitats de la sala d’examen: com totes les sales d’examen i els espais són diferents, Lutech ofereix dues opcions per facilitar excepcionalment el procés d’examen.

• Suport de 360° per a una fàcil col·locació: els examinadors poden maniobrar amb facilitat el colposcopi Lutech LT-300 en la posició precisa i necessària.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.