ca

El centre hospitalari Sant Rafael de Barcelona ha confiat en Otomedic per renovar el seu equip de radiofreqüència destinat als tractaments d’ORL. Per introduir aquest canvi s’ha optat pel CELON ELITE, una solució evolucionada d’Olympus que incorpora diferents funcions en un únic dispositiu.

Des d’Otomedic agraïm sincerament la confiança que ha dipositat en la nostra empresa el Dr. Ramon Vergés, Cap de Servei d’Otorinolaringologia de l’hospital Sant Rafael, així com a la resta del personal de quiròfan. El nostre cap de producte, Ramon Ruiz, ha estat l’encarregat de liderar aquesta implementació, realitzant també la formació del nou CELON ELITE a tot l’equip sanitari implicat.

El nou generador CELON ELITE ESG-200 utilitza la radiofreqüència i incorpora diverses funcions en un sol dispositiu. El control intel·ligent del teixit permet una ablació precisa i segura del teixit per tractar una àmplia varietat de trastorns en el camp de l’otorinolaringologia. També es pot fer servir per a tècniques d’electrocirurgia estàndard, tant en la consulta com en el quiròfan. Els ajustos es poden personalitzar, la qual cosa simplifica el treball rutinari quotidià per a l’otorinolaringòleg i la resta del personal mèdic.

L’innovador mètode CELON és una opció de tractament mínimament invasiva, poc agressiva i fàcil de fer servir per a tractar una àmplia varietat de trastorns en el camp de l’otorinolaringologia. Deixa intactes els teixits tractats i la superfície dels òrgans i estimula el procés de curació natural. La majoria de les intervencions en pacients adults es poden realitzar de manera ambulatòria amb anestèsia local. La tecnologia de radiofreqüència en la qual es basa el mètode CELON es porta usant des de fa més de deu anys i la seva eficàcia, seguretat i facilitat d’ús han quedat demostrades en diversos estudis.

Funcionalitats:

  • Reducció del volum dels cornets nasals hipertròfics.
  • Reducció del volum de l’amígdala hipertròfica.
  • Extirpació parcial de les amígdales hipertròfiques (Grau IV).
  • Tractament de la roncopatia habitual.
  • Tensió del vel del paladar.
  • Escurçament d’úvula/mucosa.
  • Reducció del volum de la base de la llengua.

Mètode CELON: mínimament invasiu, poc agressiu i senzill.

El mètode CELON  és una termoteràpia  amb radiofreqüència bipolar (RFITT, per les sigles en anglès) que permet dur a terme l’ablació de teixits de forma mínimament invasiva i amb control de la impedància. Aquest mètode és també un tractament molt poc agressiu, ràpid i molt eficient que només requereix una breu sessió de formació. No sol ser necessari hospitalitzar al pacient, i aquest pot tornar a fer vida normal poc després de la intervenció. Aquest mètode innovador es porta utilitzant amb èxit des de fa més de deu anys en molts centres i clíniques d’otorinolaringologia de tot el món.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.