ca

El Dr. Guillermo Bassols i la Dra. Sílvia Franco, membres de la Clínica Ginecològica del Centre Mèdic Teknon, han incorporat a la seva consulta el primer colposcopi digital Lutech distribuït per Otomedic.

La videocolposcòpia digital d’última generació de Lutech suposa un gran avanç en els exàmens ginecològics, ja que realitza diagnòstics més precisos tant de la malaltia com del seu posterior tractament, si fos necessari. La videocolposcòpia és un mètode molt superior per a fer exàmens cervicals sensibles i assegura unes imatges més clares, en un temps més reduït que amb els colposcopis òptics.

El Dr. Bassols, especialitzat en ginecologia i obstetrícia i membre del cos facultatiu del Centre Mèdic Teknon des de 1999, comenta que “la incorporació del colposcopi digital en la nostra consulta ha suposat una millora considerable en la visió, ja que proporciona una qualitat d’imatge extrema i una capacitat de visió augmentada immillorable”. A més, el Dr. Bassols també destaca la “facilitat que ofereix el colposcopi de Lutech a l’hora de capturar i emmagatzemar fotografia i vídeo en alta qualitat”.

Per la seva part, la Dra. Sílvia Franco, especialitzada en càncer ginecològic i patologia ginecològica quirúrgica benigna, agraeix treballar amb aquesta nova tecnologia, ja que “ens permet veure-li la cara a la pacient. A més, comptem amb suport audiovisual de dues pantalles, una per al professional mèdic i una altra exclusiva per a la pacient”. Franco agraeix que “a més de millorar la qualitat dels diagnòstics, reduint el temps de la visita i permetent una major distància física amb la pacient, el colposcopi digital ofereix un enfocament perfecte i ràpid durant l’exploració”.

Des d’Otomedic agraïm profundament la confiança que han dipositat en nosaltres dos referents de la ginecologia, com són el Dr. Bassols i la Dra. Franco, culminant així la instal·lació del primer colposcopi digital Lutech a Espanya.

Principals avantatges del colposcopi digital Lutech:

• Precisió:

Proporciona una imatge molt nítida, fent que els diagnòstics siguin més precisos i s’aconsegueixi una atenció de seguiment més precisa si fos necessari.

• Portabilitat:

El colposcopi digital modern és més compacte i portàtil. Es pot transportar fàcilment d’una sala d’exploració a una altra i es poden emmagatzemar sense problemes.

• Flux de treball digital fluid:

Amb els colposcopis digitals, és clau la integració dels registres mèdics electrònics (EMR): les imatges es pengen en els fitxers de la pacient, la qual cosa agilitza el procés i posa les dades a la disposició de diversos metges simultàniament.

Temps d’examen més ràpids:

Els vídeocolposcopis digitals permeten estalviar una quantitat extraordinària de temps en comparació amb les tecnologies més antigues, a vegades fins a un 50%. Des de la configuració i l’examen cervical fins a la càrrega d’imatges i el magatzematge de la unitat, el temps transcorregut de principi afi es redueix considerablement.

Característiques destacades dels colposcopis Lutech:

Els colposcopis de vídeo digital de la sèrie Lutech LT-300 compten amb moltes funcions ergonòmiques i d’imatge dissenyades per a ser fàcils d’aprendre i d’utilitzar per a maximitzar la quantitat d’imatges, millorar el procés d’examen, incrementar el flux de treball i reduir la durada de l’examen per a beneficiar tant a la pacient com a l’examinador. Això inclou:

  • Càmera i imatge: Els colposcopis LT-300 inclouen càmeres d’alta definició i d’última generació per a obtenir unes imatges nítides i un enfocament precís.
  • Dues files de llums LED fredes, dissenyades per capturar el color real dels teixits i aconseguir diagnòstics més precisos.
  • Un filtre verd progressiu que facilita la visualització dels vasos sanguinis.
  • Ampliació òptica 0 a 30, amb un nivell d’augment addicional de 120 per a garantir una imatge nítida en cada examen.
  • L’enfocament automàtic per a exàmens ràpids sense perdre temps, enfocant i desenfocant per a aconseguir imatges precises.
  • El software senzill de captura d’imatges emmagatzema les imatges i vídeos en l’ordinador mitjançant un pedal, alliberant així les mans de l’examinador. Per això, la càrrega és senzilla i s’assegura l’accés de diversos metges.
  • Les imatges es poden guardar en el gràfic de la pacient com a arxius jpeg. Ara, els metges poden accedir fàcilment a les imatges digitals i poden compartir-les amb els seus companys. Una gran millora respecte als colposcopis òptics.
  • Ergonomia i disseny. Els colposcopis de la sèrie Lutech LT-300 permeten que els examinadors puguin estar còmodes i asseguts mentre utilitzen el dispositiu: sense haver d’ajupir-se ni per a mirar les lents, ni passar temps addicional enfocant. A més, estan dissenyats per a facilitar l’ús i per a permetre als examinadors mantenir més distància entre ells i les pacients.
  • Hi ha dues opcions de suport disponibles, segons l’espai o les necessitats de la sala d’examen: com totes les sales d’examen i els espais són diferents, Lutech ofereix dues opcions per facilitar excepcionalment el procés d’examen.
  • Suport de 360° per a una fàcil col·locació: els examinadors poden maniobrar amb facilitat el colposcopi Lutech LT-300 en la posició precisa i necessària.
ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.