ca

Després de tres anys de no presencialitat, s’ha celebrat a Oviedo el XXV Congrés de la Societat Espanyola de Neurocirurgia, una cita que ha congregat, entre el 17 i el 20 de maig, als millors professionals mèdics de l’especialitat.

El nostre CEO, David Falguera, i Àlex Soriano, Product Manager d’Otomedic, es van desplaçar fins a Oviedo per presentar l’ORBEYE d’Olympus, el revolucionari sistema de càmera orbital pioner en el camp de la microscòpia quirúrgica. Aquest dispositiu quirúrgic ofereix una càmera 4K en 3D muntada sobre un braç semirobòtic flexible, un processador d’imatges ultraràpid i una font de llum LED que permet realitzar una cirurgia més precisa gràcies a la visualització de les estructures del teixit més diminutes amb qualitat d’imatge 4K en 3D real.

David Falguera va destacar que el Congrés presentat pel Dr. Luis Ley Urzaiz “ha estat una gran oportunitat per a Otomedic, ja que hem pogut presentar de manera presencial i de la mà d’Olympus una de les nostres apostes més importants i revolucionàries”. Àlex Soriano, per la seva part, va comentar que “l’ORBEYE suposa un abans i un després en el camp de la cirurgia. Permet, entre altres coses, reduir el temps de la intervenció, compartir a temps real les imatges de l’operació, fomentant així el camp de la docència i la connectivitat entre professionals. A més d’una cirurgia menys invasiva i amb millors resultats per als pacients”.

Segons l’organització del XXV Congrés de la Societat Espanyola de Neurocirurgia, la neurocirurgia espanyola està en un moment de transició. L’aparició de tècniques de navegació i mínimament invasives està atraient cada vegada a més neurocirurgians. Així mateix, la implementació de la robòtica ofereix noves i prometedores aplicacions a l’especialitat. És per això que l’última edició de la SENEC va apostar per la difusió de noves tecnologies, oferint a Otomedic l’oportunitat de presentar l’ORBEYE d’Olympus als congressistes presents a Oviedo.

s informació: 

www.senec2022.com

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.