ca

Un any més, Otomedic ha volgut col·laborar amb el Curs d’Abordatge Craniofacial en Patologia Oncològica de Base de Crani Anterior organitzat per l’Hospital Universitari de Bellvitge els passats 25 i 26 d’abril. Una formació dirigida pel Dr. Alberto Torres, director de la Unitat de Base de Crani a l’Hospital Universitari de Bellvitge, i el Dr. Fernando Muñoz, Cap de Servei Mancomunat de Neurocirurgia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – Hospital del Mar. El curs ha comptat, gràcies a Otomedic, amb l’exoscopi ORBEYE d’Olympus com a millor solució de visualització de les estructures del teixit més diminutes amb una qualitat d’imatge 4K en 3D real.

La patologia oncològica que afecta la regió craniofacial i la base de crani requereix un abordatge multidisciplinari molt complex on els diferents especialistes (ORL, CMF, CP, NCR) han de col·laborar per abordar de forma individualitzada cada cas. És una patologia que requereix habitualment tractaments quirúrgics agressius, on la planificació prequirúrgica i una adequada reconstrucció són essencials per assolir els resultats desitjats.

És per això que la càmera orbital Olympus ORBEYE 4K 3D cedida per Otomedic s’ha presentat com una eina transversal de quiròfan dins el programa de formació multidisciplinari complet.  Un curs dirigit a professionals d’Otorrinolaringologia, Cirurgia Plàstica i Reconstructora, Neurocirurgia i Cirurgia Maxil·lofacial, residents o especialistes interessats a actualitzar els seus coneixements en aquest camp.

Per l’equip d’Otomedic és molt reconfortant i satisfactori participar en formacions d’aquestes característiques, que aporten una visió completa i multidisciplinària del maneig quirúrgic dels tumors de la regió craniofacial, aprofundint en aspectes anatòmics de la regió, la planificació preoperatòria, els diferents abordatges empleats craniofacials i endoscòpics i les tècniques habituals de reconstrucció de grans defectes.

El curs, que va tenir una durada de dos dies, es va estructurar en una primera part teòrica, amb explicacions dels diferents abordatges utilitzats habitualment, i una segona part pràctica on els alumnes van poder practicar tots els abordatges prèviament descrits.

Des d’Otomedic mantenim i potenciem la nostra voluntat de contribuir activament en formacions, cedint solucions quirúrgiques presents en el nostre portafolis per ampliar els coneixements dels professionals mèdics.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.