ca

Les tècniques tradicionals de microcirurgia oberta requereixen que el cirurgià visualitzi el lloc quirúrgic mitjançant l’ús d’un microscopi. Tanmateix, els microscopis poden causar fatiga i limitar la visualització anatòmica detallada necessària només als cirurgians.

L’Olympus ORBEYE allibera al cirurgià del microscopi tradicional basat en lents oculars perquè pugui experimentar una postura de capçal més ergonòmica i còmoda mentre opera.

La petita i flexible unitat òptica d’ORBEYE pot facilitar múltiples posicions quirúrgiques sense comprometre la postura ni causar molèsties. Això permet als cirurgians treballar colze a colze amb els seus assistents en la mateixa orientació, la qual cosa optimitza el flux de treball per a diversos cirurgians i ofereix una experiència immersiva per a tot l’equip. Incorporant els últims avenços en tecnologia de vídeo 4K en 3D, la imatge de pantalla gran facilita el treball en equip i la formació quirúrgica i permet una millor anticipació dels passos quirúrgics per part de l’equip.  

L’exoscopi ORBEYE d’Olympus: fàcil, simple i eficaç

Funda estèril senzilla

El disseny compacte d’ORBEYE permet que una sola persona pugui col·locar la funda estèril de manera ràpida i un fàcil transport entre quiròfans. Gràcies al seu disseny versàtil, ORBEYE es pot utilitzar com a eina de visualització per a nombroses especialitats i procediments quirúrgics i està llest per al seu ús en pocs minuts.

Connectar i llest

ORBEYE elimina la necessitat d’equilibri previ al procediment o d’ajust del centre de gravetat. Els microscopis quirúrgics tradicionals requereixen aquest pas a causa dels canvis del centre de gravetat de la màquina quan es mouen els oculars més pesats.

Fàcil transport

Gràcies al seu disseny compacte i pes lleuger, ORBEYE es pot transportar fàcilment de quiròfan a quiròfan i es pot utilitzar en diverses especialitats com a Neurocirurgia, Plàstica i Reconstrucció, ORLS, MIS, Pediatria i altres cirurgies obertes.

Monitor 4K en 3D

ORBEYE utilitza una pantalla gran patentada amb visualització 4K en 3D en temps real amb latència zero en monitors 4K en 3D de 55” dins de la sala d’operacions amb el sistema 4K d’extrem a extrem: La resolució quatre vegades superior a la de les imatges en alta definició ajuda a veure tots els detalls. 3D: Visualització natural de la profunditat de camp mentre es manté una posició de funcionament ergonòmica natural. Gran gamma de colors: Ajuda a delimitar els límits dels teixits, visualitzar els vasos sanguinis i les lesions.

Control de peu

ORBEYE es pot controlar amb un interruptor de peu sense fil. Les adaptacions de posició als eixos x- i y- es poden aconseguir sense problemes, fins i tot amb un augment molt elevat. Al costat de les adaptacions d’enfocament i ampliació, la programació de sis botons personalitzats permet una millor personalització.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.