ca

Durant el mes d’octubre ens hem desplaçat en dues ocasions fins a la Facultat de Medicina de la UIC (Universitat Internacional de Catalunya), situada al campus universitari de Sant Cugat, per col·laborar amb el Dr. Ferran Ballesteros, un dels professors associats.

Gràcies a l’interès del Dr. Ballesteros, hem participat en les jornades d’habilitats per a l’exploració otorrinolaringològica aportant la torre d’exploració Olympus CV-170, una de les solucions tecnològiques present en el portafolis d’Otomedic.

Mitjançant la nostra contribució, els estudiants de cinquè curs han tingut l’oportunitat de conèixer diferents equipaments d’avaluació i exploració. Concretament, els alumnes van realitzar una exploració rino-faringo-laringoscòpica amb el processador Olympus CV-170, combinat amb el Videoendoscopi ENF-V3.

Estem molt agraïts de l’oportunitat que ens ha lliurat el Dr. Ballesteros, actual cap del servei d’ORL de l’Hospital de Terrassa, per apropar-nos a l’àmbit docent i deixar-nos compartir els nostres coneixements tècnics amb futurs professionals de la medicina.

Aquestes necessàries jornades formatives són possibles gràcies a la important tasca que realitza el Centre Integral de Simulació Avançada (CISA) de la UIC, una institució que promou la formació, la investigació i la innovació, dins l’àmbit de la salut, mitjançant l’aprenentatge i la pràctica en simulació. El CISA garanteix la qualitat assistencial i la seguretat del pacient en col·laboració amb altres institucions o, en aquest cas, amb empreses com Otomedic.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.