ca

L’Hospital de Viladecans, un dels centres hospitalaris de referència al Baix Llobregat, ha evolucionat la Torre Olympus incorporant el Videoendoscopi ENF-VH a les Consultes Externes del Servei d’Otorinolaringologia.

Des d’Otomedic agraïm la confiança que ha dipositat la Dra. Elena Hernández i la resta de professionals de l’especialitat d’ORL per apostar pel Processador Olympus CV-170 i el nou Videoendoscopi, una tecnologia diagnòstica que ofereix la millor qualitat HD amb pantalla completa i NBI (Narrow Band Imaging).

Olympus és la marca líder en el sector dels endoscopis i sempre ha tingut en compte l’opinió dels especialistes que estan a l’avantguarda de la medicina per dissenyar la seva tecnologia. Per això, els seus principals objectius són oferir solucions que permetin diagnòstics cada vegada més precisos i menys traumàtics per als pacients. Amb el nou ENF-VH Olympus ha aconseguit evolucionar y crear un nou entorn de diagnòstic per als videorinolaringoscopis.

L’ENF-VH ofereix un angle de visió de 110 graus amb resolució HD i una il·luminació excepcional, permetent inspeccionar a fons cada angle dels camps de visió.

L’endoscopi captura imatges de forma contínua, inclús abans que es premi el botó de precongelació. Quan s’activa el botó, el sistema selecciona automàticament la imatge més nítida entre vàries.

Què es el NBI?

És una tecnologia d’accentuació de la imatge que intensifica la visibilitat dels vasos i altres teixits de la superfície de la mucosa. La visualització de NBI, que és absorbida per l’hemoglobina i que només aconsegueix penetrar en la superfície dels teixits, és ideal per millorar el contrast entre ambdós. Com a resultat sota visualització NBI, els capil·lars de la superfície de la mucosa es visualitzen en color marró i les venes de la submucosa en blau brillant al monitor.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.