ca

El servei d’ORL de l’Hospital de Granollers amplia, amb aquesta incorporació, una segona torre d’exploració per a CCEE. Des d’Otomedic volem agrair la confiança del Dr. Serra, del seu equip d’ORL, del Departament de Compres i de la Direcció de l’hospital.

El Processador OLYMPUS CV-170 amb el nou Videoendoscopi ENF-VT3 és una solució quirúrgica única al mercat amb 4 angles d’observació i NBI (Narrow Band Imaging).

Amb el mateix diàmetre exterior que el model convencional, l’ENF-VT3 és el primer videoendoscopi amb canal de treball del món que incorpora la capacitat d’angulació de quatre direccions.

L’addició d’angulació dreta/esquerra de 70 ° i l’anterior disponible 130 ° amunt/avall ha millorat dràsticament l’aproximació a la lesió. L’angulació en quatre direccions és possible fent servir només una mà, permetent a l’altra mà manipular simultàniament un accessori terapèutic.

Imatges de més qualitat.

La incorporació d’un CCD d’alt rendiment millora encara més la qualitat de la imatge i contribueix a observacions i tractaments de petites lesions gràcies al seu camp de visió clar.

Observació de focus tancat.

La capacitat d’enfocament propera permet l’observació a partir de només 2 mm per a situacions que hi ha més precisió i més detall, necessaris per visualitzar variacions i lesions de la mucosa.

Narrow Band Imaging (NBI).

Imatge òptica patentada per OLYMPUS. La tecnologia que millora la visibilitat dels vasos i altres teixits a la superfície de la mucosa. NBI funciona filtrant el fitxer de llum blanca en longituds d’ona de llum específiques, absorbits per l’hemoglobina i penetrant només a la superfície de teixit humà. Això posa en relleu les àrees de major vascularització que normalment són difícils de distingir.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.