ca

El nostre agraïment al Sr. Ramon Martori (Regional Division Manager), Sr. José Ortega (Product Manager Divisió ORL OLYMPUS), Sr. Mario Palacios (Product Manager Divisió Imatge OLYMPUS), Sr. Javier Galisteo (Management Sales OLYMPUS), Srta. Alicia Pozo (Product Manager Divisió Imatge OLYMPUS) i Srta. Núria Barbany (Product Manager Divisió ORL OLYMPUS).

Per a Otomedic, el projecte ORBEYE representa un salt en la nostra distribució en exclusiva d’OLYMPUS des de l’ORL a especialitats com la neurocirurgia, plàstica, maxilo i trauma dins de Catalunya.

Olympus ha desenvolupat, conjuntament amb Sony, el que anomenem com “La revolució en la visualització del camp quirúrgic”, el nou Exoscopi Càmera Orbital ORBEYE 4K 3D.

Característiques:

Visualització 4K 3D.

Imatges d’alta precisió amb una visualització del més mínim detall anatòmic i estructures del teixit, sense latència, amb una magnificació de fins a 26x.

Modus d’observació amb alta lluminositat amb imatges més clares en comparació amb els microscopis quirúrgics estàndard.

Visualització 4K 3D en dos monitors de 55”.

Detalls anatòmics amb una resolució quatre vegades superior als sistemes HD.

Profunditat de camp desconeguda fins ara gràcies a la tecnologia 3D 4K.

Ràpid Autofocus, Zoom Òptic i Zoom Digital.

Filtre IR: Llum infrarroja per treballar amb ICG (Verd d’IndoCianina). ORBEYE utilitza LED làser per a produir la longitud d’ona requerida sense necessitat de cap filtre, el que garanteix una il·luminació més nítida de la distribució del contrast ICG a través de les estructures vasculars.

Filtre BL: Llum Blava per treballar amb 5ALA. El modus de creació d’imatges de Llum Blava ajuda a distingir els teixits que han acumulat alguns fluorofors dels que no els han acumulat. Un LED dedicat de Llum Blava proporciona alt contrast i il·luminació per a la dissecció en temps real.

NBI: Narrow Band Imaging. Tecnologia òptica disponible per a diverses disciplines mèdiques. Ajuda a visualitzar els patrons vasculars més diminuts i les variacions en aquests patrons. La NBI fa servir les longituds d’ona absorbides per l’hemoglobina per aconseguir un contrast màxim.

La tecnologia NBI és fàcil d’entendre. La creació d’imatges de llum blanca (WLI) conté tots els colors. Quan arriba a la superfície d’un teixit, aquesta absorbeix llum de tots els colors. La tecnologia NBI només fa servir llum blava (415n) i verda (532n). Quan aquestes arriben a la superfície del teixit, l’hemoglobina present als vasos sanguinis l’absorbeix abundantment. Les àrees de les mucoses confrontades tornen a reflectir la llum en l’ORBEYE. Com a conseqüència, es millora considerablement el contrast dels vasos sanguinis respecte a la mucosa. Això  fa que l’estructura mucosa i vascular sigui molt més clara. El teixit tumoral pot identificar-se per estructures de vasos específics, les quals la NBI ens ajuda a identificar i comprendre la seva patologia.

Beneficis ergonòmics amb postures de treball més naturals i còmodes. Llibertat enfront de les lents oculars. Flexibilitat de col·locació. Ampli espai operatiu.

Immersió de tot l’equip en la cirurgia (workflow). Eficàcia quirúrgica i educativa. Múltiples possibilitats en l’abordatge operatori.

Configuració senzilla. Funda estèril de fàcil col·locació. Aplicable a diverses especialitats mèdiques. 

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.