ca

Otomedic, com a distribuïdor en exclusiva de l’ORBEYE d’Olympus a Catalunya i Andorra, ha proporcionat el primer exoscopi ORBEYE 4K 3D d’Espanya utilitzat com a eina transversal de quiròfan per a totes les especialitats mèdiques. Aquest sistema de visualització és un producte pioner en el camp de la microscopia quirúrgica, ja que permet realitzar una cirurgia més precisa gràcies a la visualització de les estructures del teixit més diminutes amb una qualitat d’imatge 4K en 3D real.

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha estat el primer hospital d’Espanya en adquirir el microscopi digital ORBEYE 4K 3D com a eina transversal d’imatge per als seus quiròfans. Aquest mètode de cirurgia d’alta precisió és adient per múltiples especialitats mèdiques, com ara otorinolaringologia, neurocirurgia, cirurgia plàstica, traumatologia o cirurgia general.

Al març de 2019, Otomedic va incorporar al seu parc tecnològic la primera càmera orbital Olympus ORBEYE 4K 3D d’Espanya amb el convenciment, segons el seu Director General, David Falguera, de “portar la revolució en la visualització del camp quirúrgic als nostres especialistes de Catalunya i Andorra”. 

Durant aquests dos anys i mitjançant el servei assistencial integral que ofereix Otomedic, l’exoscopi ORBEYE 4K 3D s’ha utilitzat en més de 250 cirurgies a tota Catalunya a petició de centres mèdics tan importants com l’Hospital Clínic de Barcelona, l’Hospital Germans Trias i Pujol, l’Hospital Universitari de Bellvitge, el Centre Mèdic Teknon, l’Hospital Quirónsalud Barcelona, l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, l’Hospital del Mar o l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta.

Amb l’adquisició de l’ORBEYE 4K 3D per part de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, Otomedic culmina un llarg recorregut centrat en la introducció a Catalunya d’aquesta solució quirúrgica revolucionària. David Falguera, reconeix que “és una gran satisfacció per a nosaltres haver impulsat, després de dos anys d’esforç, la implementació a Espanya del primer sistema de visualització quirúrgic d’alta precisió de manera transversal per a totes les especialitats mèdiques”.

La càmera orbital Olympus ORBEYE 4K 3D es complementa amb el sistema d’enregistrament d’imatge Olympus nCARE, una solució també pionera que permet la gravació dels procediments quirúrgics realitzats a quiròfan. Falguera apunta que “aquest sistema d’enregistrament de vídeo i foto en alta definició revolucionarà la docència i la col·laboració mèdica global entre centres situats arreu del món”.

Olympus ORBEYE

La càmera 4K 3D muntada sobre un braç semi-robòtic i flexible, juntament amb el processador ultraràpid d’imatges i la font de llum LED, permeten realitzar una cirurgia més precisa gràcies a la visualització de les estructures del teixit més diminutes amb una qualitat d’imatge 4K en 3D real.

Característiques:

  • Aconseguim una única postura durant la cirurgia que pot eliminar la incomoditat de fer servir el microscopi tradicional.
  • Multiposició del capçal habilitat per girar en qualsevol direcció i aconseguir una visió de 310° horitzontalment (X), 320° verticalment (Y) i 258° frontal (Z).
  • La possibilitat de veure les estructures anatòmiques amb la claredat d’una imatge 4K real i la profunditat realista proporcionada per una pantalla quirúrgica de 55” amb visualització en 3D.
  • L’equip quirúrgic pot veure la mateixa imatge i participar de forma més efectiva en la cirurgia.
  • És fàcil de transportar i de posicionar. La seva utilització es prepara en pocs minuts.
  • Proporciona detalls anatòmics amb quatre vegades més resolució que les imatges estàndard en HD. Ofereix experimentar la veritable percepció de la profunditat amb una visualització en 3D natural i identificar, de manera fiable, els límits dels teixits, els vasos sanguinis i les lesions mitjançant un interval de color ampliat.
  • Autofocus ràpid i Zoom Òptic/Digital, fins a 24x per oferir la màxima flexibilitat d’augments.
  • Sense latència d’imatge: sense retard entre el moviment de l’instrument i la imatge 4K en 3D.
  • Cadena d’imatges 4K en 3D: els components del sistema ORBEYE formen una cadena harmoniosa que pot ajustar-se per oferir les millors imatges 4K en 3D.
  • El videomicroscopi digital ORBEYE 4K 3D ofereix tres maneres d’observació diferents (IR, BL i NBI) per millorar el flux de treball quirúrgic en cirurgia vascular, neurocirurgia de glioma i detecció de tumors superficials.

Vídeos:

https://www.youtube.com/watch?v=wH8PsNxSn-I&t=10s

https://www.youtube.com/watch?v=bCWuOzM5m8w&t=17s

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.