ca

El Servei d’ORL de l’Hospital Universitari de Vic amplia els recursos de les seves Consultes Externes incorporant tres nous processadors Olympus CV-170 i els Videoendoscopis Olympus ENF-VH de 3,9 mm d’extrem distal i 3,6 mm de tub d’inserció que ofereix una imatge HD única al mercat i l’Olympus ENF-V3 amb 2,6 mm d’extrem distal i 2,9 mm de tub d’inserció amb una qualitat excepcional.

Otomedic agraeix la col·laboració del Dr. Pedro Martínez, Cap de Servei d’ORL, el Dr. Albert Idígora, adjunt del departament i a tot el Servei d’ORL de l’Hospital Universitari de Vic.

La tecnologia Olympus ofereix una qualitat d’imatge HD, proporcionant als pacients un millor i més precís diagnòstic.

Amb la millora del sensor CCD i malgrat el seu prim diàmetre, l’endoscopi proporciona una imatge amb detall de qualsevol lesió dins el camp de visió. Aquesta excepcional lluminositat és especialment útil quan s’observa amb llum NBI.

NBI (Narrow Band Imaging)

NBI és una tecnologia de visualització òptica que intensifica la visibilitat dels vasos i estructures a la superfície de la mucosa. La visualització de NBI, que és absorbida per l’hemoglobina i que només aconsegueix penetrar en la superfície dels teixits, és ideal per millorar el contrast entre ambdós. Com a resultat sota visualització NBI, els capil·lars de la superfície de la mucosa es visualitzen en color marró i les venes de la submucosa en blau brillant al monitor.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.