ca

La Dra. Mariana Campos i el Dr. Juan Luis Quesada, del Servei d’Otorinolaringologia, han incorporat a la Clínica Planas de Barcelona la nova evolució d’Olympus amb la presència del Celon Elite ESG-200.

Des d’Otomedic, agraïm la confiança que ha dipositat en la nostra empresa el Dr. Jorge Planas, Director Mèdic de la Clínica Planas Barcelona i Planas Day Madrid.

OLYMPUS  fa un pas endavant i evoluciona el CELON LAB

El generador CELON ELITE ESG-200 utilitza la radiofreqüència i incorpora diverses funcions en un únic dispositiu. El control intel·ligent del teixit permet una ablació precisa i segura del teixit per tractar una àmplia varietat de trastorns en el camp de l’otorinolaringologia. També es pot utilitzar per a tècniques d’electrocirurgia estàndard en la consulta d’ORL o en el quiròfan. Els ajustos es poden personalitzar, la qual cosa simplifica el treball rutinari quotidià per a l’otorinolaringòleg i la resta del personal mèdic.

L’innovador mètode CELON és una opció de tractament mínimament invasiva, poc agressiva i fàcil d’utilitzar per tractar una àmplia varietat de trastorns en el camp de l’otorinolaringologia. Deixa intacte el teixit tractat i la superfície dels òrgans i estimula el procés de curació natural. La majoria de les intervencions en pacients adults es poden realitzar de manera ambulatòria amb anestèsia local. La tecnologia de radiofreqüència en la qual es basa el mètode CELON s’utilitza des de fa més de deu anys i la seva eficàcia, seguretat i facilitat d’ús han quedat demostrades en diversos estudis.

Reducció del volum dels cornets nasals hipertròfics

Gràcies al disseny del terminal CelonProBreath, es creen lesions tèrmiques en la submucosa al llarg de tot el cornet nasal, mantenint intactes l’epiteli ciliat i la mucosa. En un termini de tres setmanes, s’observarà una reducció visible del volum com a resultat de la cicatrització i la reabsorció del teixit coagulat per part del cos.

Mètode CELON: mínimament invasiu, poc agressiu i senzill

El mètode CELON  és una termoteràpia  amb radiofreqüència bipolar (RFITT) que permet dur a terme l’ablació de teixits de forma mínimament invasiva i amb control de la impedància. Aquest mètode és també un tractament molt poc agressiu, ràpid i molt eficient que només requereix una breu sessió de formació. No acostuma a ser necessari hospitalitzar al pacient, i aquest pot tornar a fer vida normal poc després de la intervenció. Aquest mètode innovador es porta utilitzant amb èxit des de fa més de deu anys en molts centres i clíniques d’otorinolaringologia de tot el món.

Terminals CELON de RFITT: ablació de teixit poc agressiva i bipolar

Combinats amb el generador CELON ELITE, els terminals CELON de RFITT es poden fer servir per a aconseguir una ablació de teixits amb control de la impedància i mínimament invasiva a l’hora de tractar la hipertròfia dels cornets i les amígdales, la roncopatia i l’apnea lleu del somni.

Terminals Celon ProCut: cort monopolar amb els avantatges de la tecnologia bipolar

La funció ProCut  permet dur a terme un tall monopolar  amb els avantatges de la tecnologia bipolar. El teixit que s’extirparà s’agafa amb les pinces, que també serveixen d’elèctrode de retorn. D’aquesta manera, l’elèctrode de tall fi garanteix un tall ràpid i precís. El corrent queda confinat en la zona de teixit tractada i no es requereix una placa de pacient.

El generador CELON ELITE utilitza la radiofreqüència i incorpora diverses funcions en un sol dispositiu. El control intel·ligent del teixit permet una ablació precisa i segura del teixit per a tractar una àmplia varietat de trastorns en el camp de l’otorinolaringologia. També es pot utilitzar per a tècniques d’electrocirurgia estàndard en la consulta ORL o en el quiròfan. Els ajustos es poden personalitzar, la qual cosa simplifica el treball rutinari quotidià per a l’otorinolaringòleg i la resta del personal mèdic.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.