ca

L’hospital maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona ha incorporat als seus quiròfans la tecnologia Comeg Piezotome® Solo M+, una solució quirúrgica versàtil d’ultrasons que permet una cirurgia òssia més ràpida i segura per als seus pacients.

Gràcies a la col·laboració del Dr. Joan Prat, oftalmòleg pediàtric i Cap de Recerca i Innivació del Servei d’Oftalmologia, juntament amb el Dr. Oliver Haag, otorrinolaringòleg pediàtric i Cap de Servei d’Otorrinolaringologia, ha estat possible la implementació d’aquesta nova tecnologia fabricada per COMEG Medical Technologies i distribuïda a Catalunya i Andorra per Otomedic.

Amb aquesta incorporació tecnològica, l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona aposta per oferir als seus pacients tractaments mínimament invasius, utilitzant tecnologies i tècniques d’última generació.

Otomedic agraeix al Dr. Cristobal Langdon i al Dr. Hugo González la confiança mostrada per les nostres solucions tecnològiques durant el passat Curs de Cirurgia del Llagrimall, Orbitària i de Base de Crani amb la introducció de la fibra òptica, els làsers i els dispositius mínimament invasius. Un curs que va esdevenir determinant per la introducció del Piezoelectric a l’hospital Sant Joan de Déu. 

El dispositiu Piezotome® Solo M+ és compacte, eficient, potent i fiable. Ofereix la màxima seguretat per a un rendiment òptim. Actua sobre el teixit dur, mentre conserva el teixit tou. Està indicat per a osteotomies d’ossos petits, osteoplàsties, perforacions i allisats on la seguretat i precisió són essencials.

Aquest tipus de cirurgia piezoelèctrica ofereix diversos beneficis a diverses especialitats mèdiques, com, per exemple:  

Beneficis intraoperatoris:

 • Seguretat: realitza un tall selectiu amb conservació dels teixits tous, com els nervis, les artèries o el duramàter, sense sobreescalfament ossi.
 • Precisió: realitza osteotomes fins i precisos, maximitzant el volum ossi.
 • Confort: sense vibració de la peça de mà i sense pressió.

Beneficis postoperatoris:

 • Delicadesa: redueix el dolor, l’aparició de blaus i la inflamació, oferint resultats més naturals.
 • Curació: Afavoreix la regeneració òssia, la ràpida recuperació i uns resultats estables i a llarg termini.

Cirurgia mínimament invasiva

El generador produeix una freqüència que oscil·la entre 28 i 36 kHz, alternant entre amplitud alta i baixa, coneguda com a Mode Piezo-Modulat PIEZOTOME. L’os es talla amb una freqüència propera a la seva freqüència de relaxació, limitant el risc de lesions en estructures anatòmiques fràgils, com nervis o artèries. El tall d’os és precís, la regeneració cel·lular és òptima i la curació és excel·lent. La tecnologia piezoelèctrica ultrasònica és adient per a qualsevol tipus de cirurgia oral o extraoral on la precisió i la seguretat són imprescindibles.

Eficàcia:

El corrent elèctric genera una deformació dels anells piezoceràmics. El moviment d’aquests anells produeix vibracions, garantint que la punta fibra en un moviment longitudinal molt regular.

 • Tecnologia electrònica patentada.
 • 6 anells ceràmics per a una peça de mà reforçada.

Newtron®Technology

Els generadors d’energia ultrasònica estan guiats per la tecnologia electrònica patentada NEWTRON®. El mòdul electrònic, la peça de mà i les puntes estan perfectament ajustades per a proporcionar una gran eficàcia i beneficis clínics, com per exemple:

 • Preservació dels teixits tous: augment de la seguretat preservant els teixits tous (mode piezomodulat).
 • Preservació òssia: tall de gran precisió, vibracions lineals dels inserts i amplitud regular i controlada dels inserts.
 • Ajust de la freqüència: màxim rendiment per a cada insert i eficiència contínua independent de la càrrega aplicada.
 • Regulació de potència: rendiment constant fins i tot en ossos densos i tall sense esforç i sense pressió.
 • Pel cirurgià i pel pacient: tall segur i sense esforç, augment de la sensació tàctil i reducció del dolor postoperatori.

Els dispositius COMEG estan certificats per a ús a quiròfan. Estan certificats per un organisme independent i cada dispositiu compleix amb els estàndards reguladors mèdics més exigents, sense interferències.

Fes clic aquí i accedeix a totes les possibilitats que ofereixen el Piezotome® Solo M+ i l’ImplantCenterTM M+.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.