ca

Entre els passats 21 i 23 de juny es va celebrar a Barcelona una nova edició de l’Uroforum, la trobada anual que reuneix als millors especialistes del món en Urologia.

L’Hospital Clínic de Barcelona, juntament amb la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, van ser els organitzadors d’aquestes prestigioses jornades de formació dirigides pel Dr. Antonio Alcaraz, cap del servei d’Urologia de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Un dels punts del programa va ser el debat “La cirurgia de fertilitat masculina: Varicocelectomia Microquirúrgica vs. Exoscopi Orbeye” liderat per Dr. Josep Torremadé, expert en disfunció erèctil, reconstructiva urogenital i protèsica.

Per la seva part, el Dr. Ranjith Ramasamy, director d’Urologia reproductiva i professor asocial de la Universitat de Miami a Florida i especialista en tractaments de trastorns d’infertilitat masculina i disfunció sexual, va ser un dels encarregats a realitzar una de les cirurgies en viu programades dins l’Uroforum. Durant la seva intervenció, l’expert en versió de vasectomia i pròstesis de penis i precursor mundial del microscopi digital Olympus en l’especialitat d’urologia, va mostrar les millores quirúrgiques i docents que ofereix la visió 4K 3D de l’ORBEYE.

Des d’Otomedic estem molt satisfets del protagonisme que ha tingut l’exoscopi ORBEYE d’Olympus en la darrera edició de l’Uroforum.  Ha estat una gran oportunitat per compartir tots els avantatges d’aquesta innovadora solució quirúrgica present al nostre portafolis entre els professionals d’aquesta especialitat presents en aquesta interessant formació.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.