ca

Els passats 8, 9 i 10 de maig es va celebrar a Màlaga el XXVII Congrés de la Societat Espanyola de Neurocirurgia (SENEC), presentat pel seu nou president, el Dr. Jesús Lafuente. Un congrés celebrat amb l’objectiu de compartir coneixements neuroquirúrgics, a més d’enfortir l’intercanvi internacional de professionals de diferents parts de món. Una trobada que ha tingut com a lema: “La Neurocirurgia Internacional, a Màlaga”.

Gràcies a la nostra estreta vinculació amb Olympus, com a proveïdors exclusius a Catalunya i Andorra de les seves solucions tecnològiques en l’àmbit quirúrgic, hem tingut l’honor d’estar presents en l’estand que la marca japonesa ha instal·lat dins el marc de la trobada internacional.

Hem tingut l’oportunitat d’acompanyar als màxims representants d’Olympus en el congrés, el Mario Palacios, Business unit Manager-Surgical Devices, Surgical Endoscoy, Video Microscopy & Costumer Solutions, i l’Alícia Pozo, Product Manager Divisió Imatge. Sense oblidar-nos del Dr. Edgar Casajuana, referent mèdic per a columna de l’ORBEYE d’Olympus a nivell europeu.

Entre les diferents tecnologies exposades en l’estand, l’exoscopi ORBEYE es reafirma com a solució revolucionària en la visualització quirúrgica gràcies a la seva resolució d’imatge 4K en 3D.

Aporta una visualització global al cirurgià durant la intervenció quirúrgica, disminuint la fatiga i optimitzant el temps i els recursos. L’ORBEYE permet realitzar abordatges quirúrgics d’extrema complexitat, compartint la informació i potenciant la comunicació entre els membres de l’equip a quiròfan.

La seva ergonomia i les mesures compactes de l’exoscopi d’Olympus representen una innovadora manera de processar imatges amb una facilitat d’ús per part del cirurgià, tant en cirurgia cranial com de columna.

La longitud del braç de l’ORBEYE ofereix diferents posicions dins el quiròfan, amb múltiples ubicacions, tan davant com darrere del cirurgià, depenent de la composició dels diferents equipaments necessaris per a la cirurgia.

Des d’Otomedic continuem amb la mateixa il·lusió que fa quatre anys, quan Olympus ens va oferir l’oportunitat d’incloure dins el nostre catàleg de solucions quirúrgiques la càmera orbital ORBEYE, la millor tecnologia per al col·lectiu mèdic de neurocirurgians.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.