ca

Otomedic ha estat present amb l’Exoscopi Olympus ORBEYE, una de les solucions tecnològiques pioneres en la visualització del camp quirúrgic, al curs d’Abordatge Craniofacial en Patologia Oncològica de Base de Crani Anterior celebrat els passats dies 20 i 21 d’abril a l’Hospital Universitari Bellvitge.

El curs, realitzat a la Facultat de Medicina del Campus Bellvitge, estava orientat a l’estudi i el reforçament dels especialistes en la patologia oncològica que afecta la regió craniofacial i la base de crani, amb un abordatge multidisciplinari molt complex on els diferents especialistes van col·laborar per abordar de forma individualitzada cada cas.

La formació, dirigida pels doctors Alberto Torres, Director de la Unitat de Base de Crani de l’Hospital Universitari de Bellvitge de Barcelona, i Fernando Muñoz, Cap de Servei Mancomunat de Neurocirurgia de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau – Hospital del Mar de Barcelona, va comptar amb la càmera orbital Olympus ORBEYE 4K 3D com a eina docent i set Torres d’Endoscòpia OLYMPUS orientades a la part pràctica del curs. Aquestes solucions quirúrgiques cedides per Otomedic i presents al seu portafolis, van contribuir favorablement al bon funcionament de les sessions formatives.

Des d’Otomedic estem molt contents d’haver participat en un curs tan important com aquest, que té com a objectius donar una visió completa i multidisciplinària del maneig quirúrgic dels tumors de la regió craniofacial i aprofundir en els aspectes anatòmics de la regió.

Durant el curs d’Abordatge Craniofacial en Patologia Oncològica de Base de Crani Anterior també es van tractar temes com la planificació preoperatòria, els diferents abordatges emprats craniofacials i endoscòpics o les tècniques habituals de reconstrucció dels grans defectes, entre altres matèries.

El curs, amb una durada de dos dies, es va estructurar amb una introducció teòrica, on el professorat va explicar els diferents abordatges habitualment emprats. I una segona part pràctica realitzada a la Sala de Dissecció del campus universitari, on els alumnes van poder practicar tots els abordatges prèviament descrits.

Aquest curs estava dirigit a tots els professionals d’Otorrinolaringologia, Cirurgia Plàstica i Reconstructiva, Neurocirurgia i Cirurgia Maxil·lofacial, residents o especialistes que volguessin actualitzar els seus coneixements en aquest camp.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.