ca

L’equip d’Otomedic va estar present al Congrés de la Societat Catalana d’Otorinolaringologia i Patologia Cèrvicofacial, un esdeveniment que va celebrar a Barcelona la seva trenta-dosena edició els passats dies 23 i 24 de març.

Com acostuma a ser habitual, Otomedic van presentar algunes de les solucions tecnològiques i quirúrgiques presents en el seu portafolis a través d’un espai comercial presencial. A l’estand, amb David Falguera, gerent d’Otomedic, i Àlex Soriano, product manager, al capdavant, els visitants van tenir l’oportunitat de conèixer les prestacions de l’Exoscopi Olympus ORBEYE, del nou Laser ARC Laser WOLF BlueLaser (445nm) i del Piezoelèctric COMEG M+.

El congrés va transcórrer en dues jornades, durant les quals es van celebrar diverses conferències sobre múltiples avenços en el camp de l’oncologia i la cirurgia ORL, entre altres matèries. Es van celebrar col·loquis i taules rodones moderades per experts sobre oncologia pediàtrica i sessions relacionades amb la creació d’un protocol multidisciplinari per abordar el SAHS pediàtric.

Concretament, l’Exoscopi Olympus ORBEYE present al XXXII Congrés de la Societat Catalana d’ORL i PCF gràcies a Otomedic, és una de les solucions quirúrgiques més utilitzades en els protocols multidisciplinaris per al tractament de la base del crani, un tema que va abordar durant el congrés el Dr. Pablo Martínez-Devesa a través d’una magistral conferència.

Ha estat una experiència molt enriquidora que segur tornarem a repetir.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.