ca

Els passats 18 i 19 de maig vam tenir l’oportunitat de participar en el III Curs de patologia de la veu, neurolaringologia i disfàgia organitzat pel Servei d’Otorrinolaringologia de l’Organització Sanitària Integrada (OSI) Barrualde-Galdakao i la Societat Basca d’Otorrinolaringologia, i celebrat a l’Hospital Universitari Galdakao-Usansolo. 

El curs, presentat pel Dr. Iriondo i la Dra. Gotxi, ambdós professionals del Servei d’Otorrinolaringologia de l’OSI Barrualde- Galdakao, tenia com a objectiu convertir-se en un punt de trobada de professionals vinculats a l’especialitat d’ORL. 

Entre totes les ponències i tallers organitzats dins d’aquestes jornades formatives, el Dr. Hess va presentar la ponència “Procediments quirúrgics a la consulta mitjançant videonasofibroscopi amb canal de treball. Indicacions, consells i trucs”, així com l’exposició “Utilitat del Blue Laser en els procediments laringis de consulta”.

Les seves intervencions van estar reforçades per l’aportació, per part d’Otomedic, del BLUE Laser, una solució quirúrgica amb una longitud d’ona de 445nm que ofereix una alta absorció per aigua (CO2) i oxihemoglobina (KTP), permetent una coagulació, vaporització i tall sense sang, millorant considerablement la qualitat de la recuperació del pacient.

Per la seva part, la nostra companya Pilar Esquivias (JJP) va donar suport a la cirurgia i al hands-on agendat dins el programa del curs amb dues unitats del nostre WOLF d’ARC Laser. Durant la demostració, els otorrinolaringòlegs, foniatres, neuròlegs, neurofisiòlegs, logopedes, endocrins i rehabilitadors presents al curs van poder apreciar les característiques del BLUE Laser.

Des d’Otomedic volem agrair, tant als organitzadors com als assistents, la nostra participació en el curs a través de la cessió d’una de les solucions quirúrgiques presents en el nostre portafolis.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.