ca

La Dr. Beatriz Moralejo, cirurgiana oral i maxil·lofacial especialitzada en plàstica facial de la Clínica Sagrada Família de Barcelona, ha incorporat, gràcies a Otomedic, la nova evolució d’Olympus: CELONE ELITE.

Gràcies a aquesta nova adquisició, la Dra. Moralejo compta amb una alternativa mínimament invasiva per realitzar intervencions com ara la rinoplàstia. Segons Moralejo, la seva “prioritat és el pacient i per això la clau està en escoltar les seves inquietuds, orientar amb honestedat i perseguir l’excel·lència professional“. Des d’Otomedic estem convençuts que la nova evolució d’Olympus ajudarà a millorar els resultats de les intervencions i els processos postoperatoris dels pacients d’ORL de la Clínica Sagrada Família.

La rinoplàstia és una cirurgia que ha de combinar la funcionalitat d’una bona respiració i la naturalitat dels canvis estètics al nas, la part més visible de la cara.

La rinoplàstia pot estar associada a la millora funcional a causa del creixement anormal dels cornets inferiors (hipertròfia de cornets). És una patologia que afecta la mucosa respiratòria.

Les causes més comunes poden ser:

  • Rinitis al·lèrgica estacional o perenne
  • Rinitis no al·lèrgica o vasomotora
  • Canvis en la temperatura o humitat de l’aire
  • Usar uns certs medicaments o hormones
  • Constipats recurrents
  • Exposició a productes químics
  • El fum del tabac
  • Estrès emocional

OLYMPUS  fa un pas endavant i evoluciona el CELON LAB.

El nou generador CELON ELITE ESG-200 utilitza la radiofreqüència i incorpora diverses funcions en un sol dispositiu. El control intel·ligent del teixit permet una ablació precisa i segura del teixit per tractar una àmplia varietat de trastorns en el camp de l’otorinolaringologia. També es pot fer servir per a tècniques d’electrocirurgia estàndard en la consulta d’ORL o en el quiròfan. Els ajustos es poden personalitzar, la qual cosa simplifica el treball rutinari quotidià per a l’otorinolaringòleg i la resta del personal mèdic.

L’innovador mètode CELON és una opció de tractament mínimament invasiva, poc agressiva i fàcil de fer servir per a tractar una àmplia varietat de trastorns en el camp de l’otorinolaringologia. Deixa intactes els teixits tractats i la superfície dels òrgans i estimula el procés de curació natural. La majoria de les intervencions en pacients adults es poden realitzar de manera ambulatòria amb anestèsia local. La tecnologia de radiofreqüència en la qual es basa el mètode CELON es porta usant des de fa més de deu anys i la seva eficàcia, seguretat i facilitat d’ús han quedat demostrades en diversos estudis.

Reducció del volum dels cornets nasals hipertròfics.

Gràcies al disseny del terminal CelonProBreath, es creen lesions tèrmiques en la submucosa al llarg de tot el cornet nasal, mantenint intactes l’epiteli ciliat i la mucosa. En un termini de tres setmanes, s’observarà una reducció visible del volum com a resultat de la cicatrització i la reabsorció del teixit coagulat per part del cos.

Mètode CELON: mínimament invasiu, poc agressiu i senzill.

El mètode CELON és una termoteràpia amb radiofreqüència bipolar (RFITT, per les sigles en anglès) que permet dur a terme l’ablació de teixits de forma mínimament invasiva i amb control de la impedància. Aquest mètode és també un tractament molt poc agressiu, ràpid i molt eficient que només requereix una breu sessió de formació. No sol ser necessari hospitalitzar al pacient, i aquest pot tornar a fer vida normal poc després de la intervenció. Aquest mètode innovador es porta utilitzant amb èxit des de fa més de deu anys en molts centres i clíniques d’otorinolaringologia de tot el món.

És normal que després de la intervenció sorgeixin inflamacions i mucosa a l’interior del nas, que desapareixeran amb el pas dels dies.

Després de la intervenció, resulta necessari mantenir neta la zona intervinguda fent rentats nasals amb sèrum fisiològic o aigua salina per a afavorir la cicatrització i evitar infeccions posteriors.

També serà convenient mantenir-se allunyat de zones amb temperatures altes, així com evitar fer exercici o prendre aspirines que contribueixin al desenvolupament d’hemorràgies.

Terminals CELON de RFITT: ablació de teixit poc agressiva i bipolar.

Combinats amb el generador CELON ELITE, els terminals CELON de RFITT es poden fer servir per a aconseguir una ablació de teixits amb control de la impedància i mínimament invasiva a l’hora de tractar la hipertròfia dels cornets i les amígdales, la roncopatia i l’apnea lleu del somni.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.