ca

L’Hospital de Terrassa ha confiat en Otomedic per incorporar a l’especialitat d’Otorinolaringologia la plataforma làser CO2 quirúrgica (Three in one) DEKA SmartXide TRIO. Gràcies al Dr. Ferran Ballesteros, cap del Servei d’ORL, i a la resta de l’equip de professionals d’aquesta especialitat, l’hospital egarenc ha incorporat una nova i innovadora eina quirúrgica, apostant pel creixement tecnològic del centre sanitari. Dissenyat per augmentar les capacitats del cirurgià, el TRIO de DEKA ofereix una gran precisió i flexibilitat del làser de CO2 assistit per escàner i Diode amb fibra. A més d’una gran reproductibilitat i seguretat en la microcirurgia mínimament invasiva en l’especialitat d’ORL i d’altres, com la salut femenina (ginecologia) i la dermatologia.

Característiques per a Otorinolaringologia:

  • Braç articulat connectable al nou Micromanipulador High Precision amb   sistema electrònic d’escaneig.
  • Fibra Làser CO2 “buida”, per arribar a les zones de difícil accés.
  • Diode Làser, una longitud d’ona addicional per ampliar la gamma de procediments disponibles.

La font làser de CO2 excitada per RF ofereix una gran potència i velocitat d’acció. La nova tecnologia PSD (Pulse Shape Design), que utilitza aquestes dues característiques, és capaç de generar polsos de pic variable amb estructura, durada i potència diferents per adaptar-se a les diverses condicions clíniques.

Això fa que els sistemes làser Smartxide TRIO CO2 siguin extremadament versàtils per a les diverses aplicacions quirúrgiques, especialment per a cirurgia ORL. Els polsos UltraPulsed i Real CW són els més utilitzats en aquest tipus de cirurgia.

U-Pulse és el pols perfecte per a la microcirurgia ORL, ja que se subministra una energia massiva en microsegons, garantint una ablació perfecta, sense carbonització dels teixits.

La modalitat d’emissió CW real no té cap efecte acústic i és adequada per a tècniques d’estapedotomia “ONE SHOT”.

EasySpot Hybrid + HiScan Surgical:

  • Dany tèrmic mínim als teixits perilesionals (menys de 50 micres).
  • No carbonització, talls nets.
  • Control de tall de la zona de l’ablació, profunditat de tractament i coagulació.
  • 2 modalitats de treball: profunditat i potència.

Procediment guiat per programari, ja sigui per a la focalització i el centrat del feix làser.

Endoscan:

Sistema miniaturitzat d’exploració utilitzat amb peces de mà per a cirurgia de mans lliures com la cirurgia orofaríngia.

La tecla multifunció permet un centrat de precisió i la possibilitat d’activar o desactivar l’escàner.

Peces de mà:

Smartxide TRIO ofereix una àmplia gamma de peces de mà que recolzen diferents objectius de focalització, espaiadors i miralls per a un funcionament perfecte. Una entrada d’aire permet que mantingui les lents fora de perill de l’acumulació de partícules i pols, mentre que el canal integrat de succió de fum permet atrapar el fum per la punta de la peça de mà, es pot utilitzar amb el sistema Endoscan.

Terminals flexibles:

Smartxide TRIO ofereix la possibilitat de treballar en zones normalment difícils d’accedir gràcies als seus “terminals flexibles” tant per als làsers de CO2 com per a díodes.

La precisió de tall del làser de fibra buida de CO2 i les majors propietats coagulatives del làser de Diode estan disponibles avui en una única plataforma per satisfer totes les necessitats quirúrgiques d’ENT.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.