ca

Aquests dies estem immersos en el curs d’otorrinolaringologia pediàtrica endoscòpica (DARE-BCN) organitzat, del 19 al 21 de setembre a Barcelona, per l’Hospital Sant Joan de Déu. Un interessant esdeveniment formatiu dirigit pels doctors Oliver Haag, Cristóbal Langdon i Maurizio Levorato, tres dels professionals que lideren el servei d’otorrinolaringologia pediàtrica de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

A més, el curs compta amb la presència dels doctors Daniele Marchioni, Christian Sittel, Shahz Ahmed i Francesc Larrosa, referents internacionals dins l’àmbit de l’otorrinolaringologia pediàtrica endoscòpica.

Durant els últims anys, la tecnologia relacionada amb la cirurgia endoscòpica ha millorat exponencialment, permetent el desenvolupament d’abordatges segurs a través de la via aèria superior, els sinus paranasals, la base de crani o l’oïda mitjana. Avanços que han permès enormes avantatges en aquesta especialitat.

Amb la finalitat de compartir coneixements sobre el tema, el servei d’Otorrinolaringologia de la unitat d’endoscòpia de l’Hospital Sant Joan de Déu ha organitzat aquest primer curs de cirurgia endopediàtrica de Barcelona. El curs, que s’està celebrant aquests dies a Barcelona, té com a principals objectius:

  • Comprensió dels coneixements bàsics de l’endoscòpia pediàtrica en ORL
  • Correcta utilització de l’endoscopi
  • Habilitats bàsiques per al diagnòstic de malalties d’oïda, nas i laringe
  • Coneixement i gestió de les indicacions, contraindicacions i complicacions
  • Comunicació adequada, a pacients i familiars, sobre el procés endoscòpic

Des d’Otomedic estem participant en les demostracions del Multidebridador DIEGO ELITE d’Olympus, una solució quirúrgica adquirida fa uns mesos per l’Hospital Sant Joan de Déu a través d’Otomedic.

A més, juntament amb la col·laboració d’Urquimed, hem cedit amb finalitats formatives el Piezotome®, un dispositiu de precisió indicat per a osteotomies d’ossos petits, osteoplàsties, perforacions i allisats.

Otomedic també patrocina el coffee break de la formació, un important moment de networking on intercanviar coneixements amb la resta de professionals assistents.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.