ca

La Residència Sanitària Verge de la Cinta ha confiat en Otomedic per incorporar a les consultes externes d’otorrinolaringologia el microscopi Labomed Prima ENT. Aquesta adquisició ha estat liderada pel Dr. Josep Mª Blanc Curto, cap de servei d’ORL d’aquest hospital tarragoní.

El disseny del microscopi Labomed Prima ENT, fabricat amb components mecànics selectes, ofereix una gran capacitat i agilitat per adoptar totes les posicions exigides durant una exploració otorrinolaringologia.

Consta d’òptiques apocromàtiques que ofereixen una millor correcció de l’aberració cromàtica i esfèrica que les lents acromàtiques. Aquestes òptiques estan tractades amb MaxLite™, un revestiment patentat per Labomed que ofereix unes imatges nítides i naturals de gran profunditat, definició i contrast.

El sistema d’il·luminació per LED de 50W ofereix una durada superior a les 60.000 hores, amb una intensitat lumínica equivalent a la del xenó i una llum brillant blanca per fer treballs de precisió.

Acoblada a un braç giratori, aquesta il·luminació compacta fa possible un microscopi lleuger i molt ben equilibrat. L’obtenció d’imatges digitals, gràcies al seu iVu de Labomed, ofereix una solució de captura d’imatges i  de vídeos digitals d’alta definició. Amb la gamma ProLine d’adaptadors per DSLR, el professional mèdic pot disposar de foto i vídeo i enviar-ho via Bluetooth a qualsevol dispositiu mòbil.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.