ca

Després de l’adquisició de la Torre Olympus CV170 i Videoendoscopi ENF-V3 destinada al Servei d’Urgències d’ORL, l’Hospital Clínic de Barcelona incorpora les darreres versions de dues noves unitats evolucionades amb l’objectiu d’ampliar les prestacions diagnòstiques de les Consultes Externes del Servei d’ORL.

El processador Olympus CV-170 amb el nou Videoendoscopi Olympus ENF-VH de 3,9 mm d’extrem distal i de 3,6 mm de tub d’inserció, ofereix una imatge HD única al mercat. Aquesta tecnologia creada per Olympus proporciona una qualitat en alta definició, perquè els professionals mèdics puguin extreure el millor i més precís diagnòstic per als seus pacients.

Agraïm al Dr. Manuel Bernal, Cap del Servei d’ORL, a la Dra. Vilaseca, Cap de Secció ORL – Oncològica i a la resta d’integrants del departament d’ORL de l’Hospital Clínic de Barcelona la confiança dipositada en Otomedic.

Amb la millora del sensor CCD i malgrat el seu prim diàmetre, l’endoscopi proporciona una imatge amb detall de qualsevol lesió dins el camp de visió. Aquesta excepcional lluminositat és especialment útil quan s’observa amb llum NBI.

NBI (Narrow Band Imaging)

NBI és una tecnologia d’accentuació de la imatge que intensifica la visibilitat dels vasos i altres teixits de la superfície de la mucosa. El NBI té una alta capacitat d’absorció per l’hemoglobina i penetra solament en la superfície dels teixits, resultant ideal per augmentar el contrast entre ambdós. Com a resultat, sota visualització NBI, els capil·lars de la superfície de la mucosa es visualitzen en color marró i les venes de la submucosa en blau brillant al monitor.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.