ca

El nostre agraïment al Dr. Casamitjana i al seu equip d’ORL, Supervisió de Quiròfan, Departament de Compres i als Serveis Generals de l’Hospital de Mataró per la seva confiança.

El Servei d’ORL de l’Hospital de Mataró equipa el seu quiròfan amb el sistema DIEGO d’Olympus, substituint l’antic PK per la darrera versió ELITE. El nou multidebridador completa amb un ampli ventall de terminals la cirurgia endonasal endoscòpica amb unes prestacions optimitzades per millorar l’eficiència de la intervenció i les opcions quirúrgiques.

El multidebridador DIEGO ELITE d’OLYMPS ofereix vàries opcions quirúrgiques.

Olympus ha desenvolupat els terminals del Diego PK per millorar tots els seus terminals:

  • Terminals estàndard tipus A per a una millor dissecció: la succió distal millora la visualització gràcies a un menor nombre d’obstruccions i canvis d’accessoris.
  • Fulles rotatòries 360°: a la finestra de tall de la fulla, ens permet una dissecció del teixit més eficient per als casos de sinus frontal i maxil·lar.
  • Les fulles bipolars milloren la coagulació del PK: el temps quirúrgic és inferior en comparació amb les fulles estàndard. Varietat de terminals per a sinus, cornets, amígdales i adenoides.
  • Les fulles monopolars ens ofereixen una coagulació controlada per un interruptor a l’abast del dit, per tal de millorar el control del sagnat.
  • Fulles per a sinus, amígdales i adenoides.
  • Fulles i freses per a sinus, rectes, corbades, amb energia o sense.

El nou sistema DIEGO ELITE Multidebridador d’Olympus millora el temps quirúrgic gràcies a l’obstrucció mínima del terminal, la reducció de canvi d’accessoris, la millor dissecció del teixit i la seva rendibilitat. També ofereix una millora en l’àmbit ergonòmic millorant la comoditat del metge gràcies als dos mànecs que s’adapten a les preferències del cirurgià.

El nou processador reconeix automàticament la fulla seleccionada i els valors predeterminats segons els ajustos recomanats amb una instal·lació fàcil i intuïtiva.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.