ca

El Dr. Figuerola ja disposa del Processador OLYMPUS CV-170 amb combinació amb el nou Videoendoscopi OLYMPUS ENF-V3 amb 2,6mm d’­­­­Extrem Distal que ofereix una espectacular imatge única al mercat.

El nostre agraïment al Dr. Figuerola i la resta del Servei ORL. Així com als Serveis Generals i a la Direcció de Compres del Pius Hospital de Valls.

Volem fer que els diagnòstics siguin més precisos i alhora menys traumàtics pels nostres pacients. Gràcies a la nostra experiència combinada amb la tecnologia òptica d’Olympus, podem oferir una gran qualitat d’imatge i reduir el diàmetre extern distal a tan sols 2,6mm, oferint un nou entorn de diagnòstic per als videorrinolaringoscopis.

Això facilita la inserció en foses nasals estretes. Amb la millora del xip CCD, inclòs amb aquest prim endoscopi, oferim una imatge excepcional. Major distància amb el pacient per augmentar la seguretat vs. la Covid-19.

Malgrat el seu prim diàmetre, l’endoscopi il·lumina una àmplia àrea, proporcionant una imatge amb detall de qualsevol lesió dins el camp de visió. Aquesta excepcional lluminositat es especialment útil quan s’observa amb llum NBI (Narro Band Imaging).

NBI és una tecnologia de visualització òptica que intensifica la visibilitat dels vasos i estructures a la superfície de la mucosa. La visualització de NBI, que és absorbida per l’hemoglobina i que solament aconsegueix penetrar en la superfície dels teixits, és ideal per millorar el contrast entre ambdós. Com a resultat sota visualització NBI, els capil·lars de la superfície de la mucosa es visualitzen al monitor en color marró i les venes de la submucosa en color blau brillant.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.