ca

L’Hospital Universitari Mútua de Terrassa ha incorporat al servei d’Otorrinolaringologia, concretament a les consultes externes, una nova Torre Olympus CV-170 juntament amb el videoendoscopi Olympus ENF-VH amb la millor qualitat HD de pantalla completa i NBI (Narrow Band Imaging). Aquesta nova tecnologia millorarà i completarà els procediments d’exploració endoscòpica d’aquesta especialitat.

Olympus, marca líder en endoscopis, sempre ha tingut en compte l’opinió dels especialistes que estan a l’avantguarda de la medicina per dissenyar i produir les seves solucions mèdiques. A més, dos dels seus principals objectius són el de millorar la precisió dels diagnòstics i que aquests siguin cada vegada menys traumàtics per als pacients.

D’aquesta manera, l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, ha incorporat el nou videoendoscopi Olympus ENF-VH per oferir un entorn de diagnòstic d’ORL més precís gràcies a un angle de visió de 110 graus amb resolució HD i una il·luminació excepcional que permet inspeccionar amb profunditat cada angle del camp de visió.

El nou endoscopi Olympus captura imatges de forma contínua, fins i tot abans que el doctor o doctora que està realitzant el diagnòstic premi el botó de pre-congelació. En el moment que es prem el botó, el sistema Olympus selecciona automàticament la imatge més nítida entre totes les opcions possibles.

Respecte a la tecnologia d’NBI, cal dir que accentua la imatge gràcies a la millora de la visibilitat dels vasos i dels altres teixits de la superfície de la mucosa. L’NBI té alta absorció per l’hemoglobina i penetra exclusivament a la superfície dels teixits, augmentant el contrast entre ambdós. Com a resultat, sota l’NBI, els capil·lars de la superfície de la mucosa es visualitzen de color marró en el monitor i les venes de la submucosa apareixen en color blau brillant.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.