ca

Otomedic ha lliurat la Torre Olympus CV170 i el Videoendoscopi ENF-V3 al Servei d’Urgències d’Otorrinolaringologia de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Una incorporació que ha estat possible gràcies a la col·laboració del Dr. Enric Figuerola, Cap de Servei ORL, el Dr. Xavier Avilés, Cap de Secció, i a tot l’equipo docent del centre.

Gràcies al processador Olympus CV-170 i el nou Videoendoscopi Olympus ENF-V3 de 2,6mm d’extrem distal, que ofereix una imatge única al mercat, els diagnòstics realitzats al Servei d’Urgències d’ORL de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona seran més precisos i alhora menys traumàtics per als pacients.

La tecnologia Olympus ofereix una gran qualitat d’imatge, reduint el diàmetre extern distal a tan sols 2,6mm i oferint un nou entorn diagnòstic per als videorrinolaringoscopis, facilitant la inserció en foses nasals estretes.

Amb la millora del sensor CCD i malgrat el seu prim diàmetres, l’endoscopi proporciona una imatge amb detall de qualsevol lesió dins el camp de visió. Aquesta excepcional lluminositat és especialment útil quan s’observa amb llum NBI.

NBI (Narrow Band Imaging)

NBI és una tecnologia de visualització òptica que intensifica la visibilitat dels vasos i estructures a la superfície de la mucosa. El tracte gastrointestinal es compon, principalment, de vasos sanguinis i de mucosa. La visualització de NBI, que és absorbida per l’hemoglobina i que només aconsegueix penetrar en la superfície dels teixits, és ideal per millorar el contrast entre ambdós. Com a resultat, sota visualització NBI, els capil·lars de la superfície de la mucosa es visualitzen en color marró i les venes de la submucosa en blau brillant al monitor.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.