ca

Els pròxims dies 28 i 29 d’abril, Otomedic estarà present al 6è Curs d’Otologia i Base de Crani organitzat per l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Les jornades, que s’impartiran al propi centre hospitalari, seran principalment pràctiques i interactives. Mitjançant cirurgies en directe i la discussió de casos clínics, els assistents podran tractar les tècniques quirúrgiques més recents, així com casos clínics complexos. 

Per poder realitzar algunes d’aquestes intervencions, Otomedic cedirà el seu exoscopi ORBEYE d’Olympus. D’aquesta manera, s’utilitzarà la pantalla amb visualització 4K en 3D en temps real, oferint una resolució quatre vegades superior a la de les imatges en alta definició.

Gràcies a la participació d’Otomedic, el curs oferirà una experiència immersiva, incorporant els últims avenços en tecnologia de vídeo. A més, les característiques d’aquest innovador equip faciliten el treball i la formació quirúrgica, permetent la difusió de la imatge en temps real i la possibilitat de retransmetre la intervenció a la sala d’actes del propi Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Amb la càmera orbital ORBEYE d’Olympus s’obté una visualització natural de la profunditat de camp, mentre el cirurgià manté una posició de funcionament ergonòmica i natural.

Al 6è Curs d’Otologia i Base de Crani estarà present, entre altres professionals, el Dr. Roca-Ribas, afirmant que “aquest curs està dirigit a especialistes en otologia que vulguin compartir la seva experiència en la subespecialitat en un curs eminentment pràctic i interactiu, on la cirurgia en directe i la discussió de casos clínics ens portaran a tractar les tècniques quirúrgiques més recents, així com els casos més complexos”.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.