ca

Els pròxims 18 i 19 de novembre, Otomedic estarà present, conjuntament amb JJP, a la reunió d’experts que se celebrarà a Logronyo i a on es revisarà la tècnica TOUSS, la Cirurgia Transoral amb bisturí d’ultrasons.

Aquesta trobada, que tindrà lloc al Col·legi de Metges de La Rioja, reunirà a experts en ORL per actualitzar la Cirurgia Transoral, desenvolupada fa una dècada pel Dr. Mario Fernández.

La ponència principal de la trobada anirà a càrrec del Dr. Michael Hinni, un reconegut professional per les seves investigacions i treballs en Cirurgia Transoral i que arriba a Logronyo precedent de la Clínica Mayo d’Arizona.

La Cirurgia Transoral és un procediment desenvolupat per l’abordatge mínimament invasiu de lesions de via aeri-digestiva superior. És per això que Otomedic, com a experts en solucions quirúrgiques d’ORL, estarà present amb el BLUE LASER d’ARC Laser, una nova solució tecnològica per incorporar a la tècnica TOUSS present des de fa uns mesos al portafolis de l’empresa.

El propòsit d’aquesta trobada és congregar a un gran nombre de cirurgians experts en Cap i Coll amb un interès comú per la Cirurgia Transoral. L’objectiu és compartir l’experiència actual del nostre país mitjançant l’exposició de problemes i solucions, així com la d’establir futures àrees de millora.

La reunió posarà especial focus a la Cirurgia Transoral Endoscòpica amb bisturí d’Ultrasons (TOUSS), una estratègia espanyola amb un pes important en les indicacions de la Cirurgia Transoral de tot el món.

Per consultar el programa complet, fer clic aquí.   

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.