ca

Cribratges ABR automatitzat, DPOAE i TEOAE amb rapidesa i eficàcia.

El diagnòstic precoç de la pèrdua auditiva és imprescindible per garantir el desenvolupament normal de les competències socials, lingüístiques i de la parla d’un nen o nena.

Gràcies a la potent combinació dels cribratges DPOAE, TEOAE i ABR automatitzat, SERA™ ofereix l’oportunitat de detectar una possible pèrdua auditiva en nounats de manera ràpida i senzilla, la qual cosa ho converteix en l’opció perfecta per a qualsevol programa de cribratge auditiu.

El menú i la plataforma del SERA™ s’han dissenyat per poder realitzar proves amb eficàcia i rapidesa. Es pot accedir a totes les funcions d’avaluació des de la pantalla d’inici amb manera tàctil. Les proves es poden començar amb tan sols prémer tres botons, per això mai estat tan ràpid i senzill introduir una nova informació del pacient.

Un cop s’ha triat i introduït el pacient dins el dispositiu, es mostren les instruccions de preparació per a tota mena de proves. Això garanteix una preparació adequada de cada pacient cada vegada que s’utilitzi aquest aparell.

Es pot realitzar un cribratge ABR automatitzat en menys de 30 segons. El cribratge OAE també pot realitzar-se en tot just segons, la qual cosa permet disposar de més temps per a atendre els pacients. Gràcies a la indicació de Pass (Apte) o Refer (No apte), es podrà interpretar els resultats de les proves amb major facilitat.

El SERA™ té unes dimensions reduïdes i cap perfectament a la mà. Gràcies a la seva carcassa protectora i a la seva pantalla superposada, està protegit contra els possibles cops i caigudes generades per l’ús diari. La pantalla tàctil és molt resistent i permet realitzar proves i introduir les dades de pacient de manera senzilla inclús quan s’utilitzen guants.

El SERA™ inclou un suport de càrrega sense fil que garanteix que sempre estigui llest per a realitzar proves diagnòstiques. Fins i tot pot imprimir els resultats per revisar-los més tard sense necessitat d’estar connectats.

SERA™ inclou la seva pròpia base de dades i programari d’utilització HearSim™ per a la gestió de dades de pacients i ajustos del dispositiu. Hear Sim™ és molt intuïtiu i les dades es transfereixen des de SERA™ de manera senzilla i ràpida.

El SERA™ amb ABRIS (el garbellat ABR automatitzat) és una forma senzilla i fiable d’interpretar els resultats Pass (Apte) o Refer (No apte), un component clau en qualsevol programa de cribratge auditiu entre nounats.

La solució de garbellat ABR automatitzat del SERA™ s’ha desenvolupat prenent, com a base, una gran recerca clínica i els nostres anys d’experiència en proves ABR.

L’estímul CE-Chirp®, d’eficiència provada i gran fiabilitat, redueix de manera significativa la durada de la prova a menys de 30 segons* permetent al professional mèdic disposar de més llibertat per centrar-se en el seu pacient.

L’estímul CE-Chirp® compensa el temps de recorregut coclear. El resultat és una amplitud de resposta amb una grandària que pot duplicar el d’un clic estàndard.

Gràcies a l’ajuda dels auriculars d’inserció EarCups, es converteix en una prova que es realitza de manera simultània en les dues oïdes disminuint, per tant, la durada de la prova.

El protocol de cribratge ABR automatitzat del SERA™ ofereix un resultat fiable amb una sensibilitat algorítmica de més del 99%.

L’algorisme d’ABR automatitzat de SERA™ utilitza una tecnologia de mitjana ponderada per fer front al soroll en entorns de gravació. Si s’utilitza EarCups amb SERA™, es reduirà encara més el soroll en condicions complicades. L’exclusiu preamplificador del SERA™
garanteix un rendiment òptim en entorns hostils, des del punt de vista elèctric.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.