ca

Estem molt contents de presentar-vos la nova imatge corporativa d’Otomedic. Hem renovat el nostre logotip per poder plasmar gràficament la nostra evolució com a empresa. Hem aprofitat aquest canvi visual per actualitzar també la nostra pàgina web, un portal amb una projecció molt més professional.

Aquesta evolució, fruit d’anys d’experiència i constància, no hauria estat possible sense el recolzament i la confiança dels nostres clients al llarg d’aquests anys de trajectòria.

Hem volgut plasmar aquest creixement personal i professional al nostre logotip actual, apostant per reflectir els valors que ens han fet créixer dins el món de les solucions quirúrgiques: la personalitat, la singularitat, la professionalitat i la passió. Tot i conservar les tonalitats blaves tan presents als quiròfans, el nou logotip utilitza una tipografia molt més fresca, elegant i innovadora. El nostre nom ara està acompanyat per una icona, com a recurs gràfic, que representa la precisió de la tecnologia amb la qual treballem a Otomedic, plasmada gràficament per gotes visualitzades des d’un microscopi.

Respecte a la pàgina web, la nova plataforma online és molt visual i intuïtiva. Evoca rigor, simplicitat i claredat. A més, hem incorporat un nou apartat de col·laboradors amb entitats públiques, entitats privades i mútues mèdiques amb les quals treballem. També trobareu un nou espai amb notícies i novetats relacionades amb Otomedic, l’àmbit quirúrgic i les novetats dels nostres col·laboradors.

Per últim, comunicar-vos que hem inaugurat el nostre primer perfil social a Linkedin. Només haureu de clicar aquí per estar informats de tota l’actualitat que envolta la família d’Otomedic. Us animem a seguir aquesta nova pàgina.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.