ca

El passat 23 de setembre vam ser presents en el III Curs d’Anatomia Quirúrgica de la Rinoplàstia, una jornada de formació impartida en el laboratori de dissecció del departament d’Anatomia de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona.

El curs, que va tenir una durada de 9 hores, va estar dirigit per la Dra. Núria Mir, otorrinolaringòloga especialitzada en rinoplàstia, i la professora Anna Carrera, especialista en Anatomia en la Universitat de Barcelona i Girona.

L’objectiu del curs va ser revisar l’anatomia quirúrgica i tridimensional de la piràmide nasal en una única, però intensa, jornada dedicada a les bases anatòmiques de la rinoplàstia. Els participants van tenir l’oportunitat d’aconseguir el coneixement anatòmic de les estructures de la piràmide nasal, les seves relacions, la seva espacialitat i comprendre els canvis que les tècniques quirúrgiques originen.

Des d’Otomedic vam poder participar en el III Curs d’Anatomia Quirúrgica de la Rinoplàstia celebrat a Girona mitjançant la cessió de 3 Piezotome® Solo M+ de COMEG, una tecnologia quirúrgica versàtil d’ultrasons que permet una cirurgia òssia més ràpida i segura. A més, també aportem el corresponent Piezotome® Kit Gerbault Expert per a rinoplàstia.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.