ca

El Dr. Ballesteros i la millor qualitat HD de la torre de Videoendoscopia OLYMPUS CV170 i el Videoendoscopi ENF-VH

Des d’Otomedic agraïm al Dr. Ballesteros la seva confiança per apostar pel Processador OLYMPUS CV-170 amb el Videoendoscopi ENF-VH, la millor qualitat HD amb pantalla completa i NBI (Narrow Band Imaging).

Olympus, líder al món dels endoscopis, sempre ha tingut en compte l’opinió dels especialistes que estan a l’avantguarda de la medicina. Dos dels seus màxims objectius són realitzar diagnòstics cada vegada més precisos i també menys traumàtics per als pacients. Amb el nou ENF-VH oferim un nou entorn de diagnòstic per als videorrinolaringoscopis.

L’ENF-VH ofereix un angle de visió de 110 graus amb una resolució HD i una il·luminació excepcional, podent inspeccionar a fons cada angle del camp de visió.

L´endoscopi captura imatges de forma contínua, inclús abans que es premi el botó de precongelació. Quan s’activa l’interruptor, el sistema selecciona automàticament la imatge més nítida entre vàries.

Què és el NBI? Tecnologia d’accentuació de la imatge que intensifica la visibilitat dels vasos i altres teixits de la superfície de la mucosa. El NBI ofereix una alta absorció per l’hemoglobina i penetra només a la superfície dels teixits. És perfecte per augmentar el contrast entre ambdós. Com a resultat, sota el NBI, els capil·lars de la superfície de la mucosa es visualitzen de color marró en el monitor i les venes de la submucosa apareixen en blau brillant.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.