ca

El Servei d’Otorrinolaringologia de l’Hospital Clínic de Barcelona ha renovat, gràcies a la gestió d’Otomedic, les estacions de treball de les seves consultes externes. Aquesta renovació ha estat possible gràcies a la col·laboració del Dr. Bernal i a la resta de l’equip d’aquesta especialitat.

Concretament, l’Hospital Clínic ha incorporat noves estacions Atmos C11 que, amb l’ajuda d’un sistema modular intel·ligent, poden ampliar-se en funció de les necessitats del centre. La versió completa inclou totes les funcionalitats necessàries per realitzar exàmens i tractaments òptims.

Les noves unitats Atmos C11 incorporades a les CCEE de l’Hospital Clínic han estat desenvolupades per a experts d’ORL amb tecnologia i eficiència de treball efectiva per a obtenir un rendiment d’alta qualitat.

El sistema C11 plasma la comprensió de les necessitats dels professionals mèdics, expressant la seva experiència i optimitzant el seu treballar. Com a conseqüència, es millora el flux de pacients visitats.

La nova solució medica és modular i compacta, oferint la capacitat d’ampliació a mesura que es desenvolupen les seves necessitats. Les unitats Atmos C11 estan fabricades amb els millor materials, amb una construcció metàl·lica, utilitzant l’última tecnologia, il·luminació LED i els conceptes més sofisticats d’higiene amb sistemes independents i un mòdul d’irrigació autoclavable.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.