ca

L’hospital de Santa Caterina, ubicat a Salt, ha estat el darrer centre mèdic en confiar en Otomedic per incorporar a les seves instal·lacions la nova plataforma làser CO2 DEKA SmartXide TRIO, una solució quirúrgica dissenyada per augmentar les capacitats dels cirurgians a quiròfan.

L’especialitat d’Otorrinolaringologia de l’hospital de Santa Caterina, liderada pel Dr. Lluansí, ha apostat per augmentar les seves prestacions tecnològiques amb l’objectiu de millorar les capacitats quirúrgiques del centre gironí.

El model TRIO de DEKA ofereix una gran precisió i flexibilitat del làser de CO2 assistit per escàner i díode amb fibra, així com reproductibilitat i seguretat en la microcirurgia mínimament invasiva. Aquesta solució quirúrgica està especialment indicada per a ORL, així com per a altres especialitats, com ara ginecologia o dermatologia.

Característiques per a Otorrinolaringologia

  • Braç articulat endollable al nou micromanipulador High Precision amb   sistema electrònic d’escaneig.
  • Fibra làser CO2 “buida”, per arribar a les zones de difícil accés.
  • Díode làser, una longitud d’ona addicional per ampliar la gamma de procediments disponibles.

La font làser de CO2 excitada per RF ofereix una gran potència i velocitat d’acció. La nova tecnologia PSD (Pulse Shape Design), que utilitza aquestes dues característiques, és capaç de generar polsos de pic variable amb estructura, durada i potència diferents per adaptar-se a les diverses condicions clíniques.

Això fa que els sistemes làser Smartxide TRIO CO2 siguin extremadament versàtils per a les diverses aplicacions quirúrgiques, especialment per a cirurgia ORL on els polsos UltraPulse i Real CW són els més utilitzats.

U-Pulse és el pols perfecte per a la microcirurgia ORL, ja que subministra una energia massiva en microsegons garantint una ablació perfecta sense carbonització dels teixits, mentre que la modalitat d’emissió Real CW no té cap efecte acústic i és adequada per a tècniques d’estapedotomia “ONE SHOT”.

Des d’Otomedic agraïm la confiança que l’Hospital de Santa Caterina ha dipositat en la nova tecnologia quirúrgica DEKA, distribuïda en exclusiva a Catalunya i Andorra a través del nostre catàleg de productes i serveis.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.