ca

Otomedic ha proporcionat, recentment, la plataforma làser CO2 DEKA SmartXide2 TRIO a l’hospital barceloní de la Santa Creu i Sant Pau, concretament al Servei d’Otorrinolaringologia liderat pel Dr. Miquel Quer. La incorporació de la nova solució quirúrgica dissenyada per augmentar les capacitats dels cirurgians, proporciona una major precisió, reproductibilitat i seguretat en un tipus de microcirurgia d’ORL mínimament invasiva.

L’alta precisió és una prestació que ofereix el làser de CO2 assistit per escàner, així com la flexibilitat del làser de CO2 i Diode amb fibra, una tecnologia quirúrgica d’última generació que augmenta els recursos del Servei d’Otorrinolaringologia de l’hospital.

Des d’Otomedic agraïm profundament la confiança que el Servei d’ORL de l’Hospital de Sant Pau ha dipositat en la nostra experiència, apostant per la nova tecnologia DEKA. Una solució quirúrgica que distribuïm en exclusiva a Catalunya i Andorra a través del nostre catàleg de productes i serveis.

Característiques del làser CO2 DEKA SmartXide2 TRIO per a Otorrinolaringologia:

  • Braç articulat connectable al nou Micromanipulador High Precision amb sistema electrònic d’escaneig.
  • Fibra Làser CO2 “buida”, per arribar a les zones de difícil accés.
  • Diode Làser, una longitud d’ona addicional per ampliar la gamma de procediments disponibles.

La font làser de CO2 excitada per RF ofereix una gran potència i velocitat d’acció. La nova tecnologia PSD (Pulse Shape Design), que utilitza aquestes dues característiques, és capaç de generar polsos de pic variable amb estructura, durada i potència diferents per adaptar-se a les diverses condicions clíniques.

Això fa que els sistemes làser Smartxide TRIO CO2 siguin extremadament versàtils per a les diverses aplicacions quirúrgiques, especialment per a cirurgia d’ORL. Els polsos UltraPulsed i Real CW són els més utilitzats en aquest tipus de cirurgia.

U-Pulse és el pols perfecte per a la microcirurgia d’ORL, ja que es subministra una energia massiva en microsegons, garantint una ablació perfecta, sense carbonització dels teixits.

La modalitat d’emissió CW real no té cap efecte acústic i és adequada per a tècniques d’estapedotomia “ONE SHOT”.

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.