ca

Otomedic ha fet un salt qualitatiu en les seves instal·lacions, ubicant-se en un nou espai situat en el número 19 del carrer Gènova de Barcelona, a l’estratègic districte d’Horta-Guinardó.

L’antiga seu situada al carrer Vico ha tancat les portes per donar pas a unes noves instal·lacions on, a partir d’ara, Otomedic ampliarà el seu rang d’actuació i la seva activitat comercial i formativa.

Al nou espai del carrer Gènova, Otomedic ha instal·lat les seves oficines centrals, amb un gran magatzem, zones lúdiques per a empleats i una revolucionària sala de reunions orientada a realitzar demostracions de les seves solucions quirúrgiques més tecnològiques, com la càmera orbital ORBEYE 4K 3D d’Olympus.

La nova seu d’Otomedic, amb més de 900 m2, ofereix un innovador espai formatiu i de reunions, amb l’objectiu de congregar professionals mèdics de diferents especialitats perquè comprovin, en primera persona, la funcionalitat i els avantatges tècnics, ergonòmics i de visualització que ofereix l’exoscopi ORBEYE, entre altres tecnologies quirúrgiques presents al seu portafolis.

Otomedic també planteja aquest espai com a punt de trobada i d’intercanvi d’impressions entre líders de la sanitat catalana i andorrana, d’especialitats com ara la d’otorrinolaringologia, neurocirurgia, traumatologia o ginecologia.

David Falguera, gerent i màxim responsable d’Otomedic, afirma que “aquestes noves instal·lacions són una confirmació de la nostra voluntat per continuar creixent quantitativa i qualitativament els pròxims anys. D’aquesta manera, reforcem el desig d’oferir al pacient i a l’entorn sanitari la millor tecnologia quirúrgica i assistencial, acompanyant-la del millor servei. Precisament aquesta característica ha estat, des dels nostres inicis, la nostra essència empresarial, i volem potenciant-la també des de les noves instal·lacions”. 

A més d’aquesta revolucionària sala de demostracions tecnològiques, la nova seu d’Otomedic disposa d’un espai d’oficines amb despatxos i zones comunes, i diversos ambients ideats pel benestar dels empleats, com ara un gran office, gimnàs o inclús zona de meditació.

Amb aquest canvi d’ubicació Otomedic millora les seves instal·lacions, facilitant l’accessibilitat als seus clients i col·laboradors i fomentant les demostracions teòriques i pràctiques de les seves solucions quirúrgiques més tecnològiques.  

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.