ca

Otomedic amplia el seu ventall de solucions tecnològiques gràcies a la incorporació del nou processador Visera Elite III (OTV-S700) d’Olympus al seu portafolis. Una nova plataforma evolutiva que integra visualització 4K, 3D i detecció per infrarojos (IR) en un únic sistema.

La combinació d’aquestes característiques en una única plataforma de visualització permet l’estandardització dels fluxos de treball del quiròfan amb una veritable flexibilitat. Oferint als usuaris una major eficiència operativa amb preferències personalitzades per satisfer les necessitats clíniques.

Les possibilitats d’observació 3D i IR de la Visera Elite III d’Olympus es poden activar mitjançant un programari d’actualització disponible a través del port de memòria portàtil. Respecte al color, la seva personalització pot donar suport a una sèrie de procediments. La reproducció del color pot ser més precisa i matisada, un fet que s’aconsegueix fent petits ajustos a paràmetres com ara la tonalitat, la saturació o el to de color per al vermell, taronja, groc i violeta, respectivament.

La configuració de la imatge es pot optimitzar amb l’objectiu d’adaptar-se a les condicions clíniques i les preferències de visualització de cada professional mèdic.

Font de llum LED Olympus CLL-S700

La font de llum Visera Elite III està equipada amb diferents LED de llarga vida útil que proporcionen una reproducció del color natural excel·lent, aportant les següents prestacions:

 • Tot color en mode infrarojos (IR) per a una millora presa de decisions.
 • El “Mode de superposició d’imatges de fluorescència” proporciona fluorescència 4K en temps real.
 • Imatge durant l’observació de llum blanca.
 • Costos operatius més baixos amb LED de llarga durada.
 • Les llums LED s’utilitzen en lloc d’una font de llum de xenó convencional, la qual cosa redueix la freqüència de substitució de les làmpades i la reducció dels costos operatius.
 • A més dels LED per a l’observació de la llum blanca, un LED dedicat a IR s’incorpora a l’observació per facilitar una major versatilitat clínica.

Capçal càmera 4K Olympus CH-S700-XZ-EA

El capçal de la revolucionària càmera 4K Olympus CH-S700-XZ-EA ofereix un enfocament automàtic continu en 4K real per minimitzar les distraccions. Algunes de les seves característiques són:

 • Representa el primer capçal de càmera 4K del món amb enfocament automàtic continu (C-AF), que rastreja automàticament l’objecte objectiu i el manté enfocat sense necessitat de dependre de l’ajust manual.
 • EDOF (Extended Depth Of Field) per ampliar l’àrea d’enfocament. EDOF amplia la gamma de l’àrea de visualització quirúrgica sense comprometre la resolució i la brillantor, afavorint un diagnòstic precís i un tractament precís.
 • La tecnologia EDOF aborda els reptes tradicionals del capçal de la càmera, com ara imatges desenfocades i borroses/distorsionades, demostrant una profunditat de camp enfocada més gran i una visió més clara de l’anatomia, en comparació amb els capçals de la generació anterior.
 • Qualitat d’imatge 4K real per a imatges clíniques més precises. L’exclusiu sensor d’imatge Full 4K de Sony produeix una qualitat d’imatge 4K completa, la qual cosa permet que el capçal de la càmera ofereixi detalls increïblement fins que les imatges Full HD convencionals no ofereixen.
 • Opcions de reprocessament rendibles. El reprocessament és fàcil i rendible gràcies a la compatibilitat amb l’autoclau.

Des d’Otomedic estem molt satisfets d’haver incorporat aquesta nova solució tecnològica al nostre portafolis, destacant, especialment, les actualitzacions a futur que es poden realitzar de la Visera Elite III. Unes actualitzacions relatives tant al software com a les noves funcionalitats (nous contrastos).

ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.