ca

Des de la seva aparició al mercat, fa dos anys aproximadament, el Videoendoscopi flexible ENF-VT3 amb angulació en quatre direccions i tub flexible de 4,9 mm de diàmetre exterior, destinat a l’especialitat d’Otorrinolaringologia, s’ha convertit en una solució mèdica molt útil en el tractament de pacients de manera ambulatòria. I ara, des d’Otomedic, gràcies a la incorporació al nostre portafolis del làser WOLF TruBlue 445 nm d’ARC, volem potenciar la seva presència en centres sanitaris de Catalunya i Andorra.

Aquesta darrera versió VT3 és l’evolució del model ENF-VT2, un Videoendoscopi d’ús terapèutic compatible amb el Blue Laser d’ARC Laser, pinceria i altres accessoris presents al nostre catàleg d’Endoteràpia.

El Videorrinolaringoscopi Olympus ENF-VT3 és el primer Videoendoscopi a nivell mundial que pot angular en quatre direccions, amb mobilitat en eixos XY: 130º a baix i a dalt i 70º a esquerra i a dreta.

A més, permet realitzar aquests quatre moviments amb una única mà, permetent al professional mèdic utilitzar l’altra mà per a l’instrumental o bé per l’instrument d’Endoteràpia.

Gràcies a aquesta nova característica, amb el Videoendoscopi ENF-VT3 es poden visualitzar els diferents angles de treball sense necessitat de realitzar girs no desitjats al mànec de l’equip, aportant una major comoditat en les exploracions.

Respecte al camp de la imatge, la versió VT3 incorpora un sensor CCD d’altes prestacions capaç de millorar considerablement la lluminositat i la qualitat de la imatge.

A més, aquesta solució d’ORL també és compatible amb les torres de consulta OLYMPUS CV-170, OLYMPUS OTV-S300/200 (Visera Elite II) i  la revolucionària OLYMPUS OTV-S700 (Visera Elite III).

Des d’Otomedic apostem per aquesta versió actualitzada del Videoendoscopi Olympus, també com a solució ambulatòria. Gràcies a la seva compatibilitat amb el làser, en particular amb el Blue Laser, i les seves revolucionàries característiques, com els quatre angles d’observació, fan d’aquest Videorrinolaringoscopi una alternativa única al mercat.
ca

Copyright 2020 @ Otomedic Quirúrgica S.L.